Diversos carrets de Mercadona

Els 5 productes que ja no trobaras als supermercats de Mercadona aquest desembre

T'agrada Mercadona i molts dels productes que ven? Descobreix les opcions que ja no hi podràs trobar

Potser t'has d'acomiadar de certs productes. Si t'encanta comprar a la cadena de supermercats Mercadona, probablement en tens els teus preferits, és a dir, aquells que sempre tenen un lloc al teu rebost.

Tanmateix, no tots els nostres productes estan per sempre entre els prestatges de la cadena valenciana. Per diversos motius són retirats de les botigues i deixen d'estar disponibles.

Acomiada't de certs productes aquest mes

T'agrada Mercadona? Si és així, és probable que ja sàpigues alguna cosa: és una cadena valenciana de supermercats que es troba a tot el país. Entre altres aspectes interessants, ofereixen productes variats, des de comestibles fins a productes de neteja i cura personal.

Gràcies a això, Mercadona ha esdevingut una de les principals marques de supermercats a Espanya i compta amb una gran base de clients lleials.No en va, una de les seves característiques principals és el fet de treure a la venda aliments i productes alimentaris innovadors; en la majoria de les ocasions, sempre sota la seva popular marca d'Hacendado.

Tanmateix, hi ha un problema: cada cert temps, Mercadona retira del mercat algunes opcions. Fins i tot, per a sorpresa de molts clients, retira productes molt venuts i populars.

Per què Mercadona retira aquests productes?

Si n'ets client habitual, és molt probable que ja sàpigues que, de tant en tant, la cadena Mercadona pren la decisió de retirar dels seus supermercats productes molt venuts. Per exemple, fa un temps va passar això amb els seus populars gelats mochis, un dolç japonès fet d'arròs glutinós que s'ha modelat en forma rodona i després s'ha cobert amb una capa d'ametlles, mongetes azuki o altres ingredients.

Foto d'un carro de la compra.
És molt habitual que Mercadona retiri alguns productes de tant en tant. | Getty Images

Encara que es consumeixen típicament com unes postres o un mos dolç i se solen trobar en botigues especialitzades en dolços japonesos, la cadena Mercadona va sorprendre fa anys per treure a la venda les seves versions gelades.Doncs bé, també va sorprendre la seva retirada del mercat durant un temps, cosa que va causar les crítiques entre els clients que els consumien de manera habitual.

Ja no podràs trobar aquests productes a la cadena Mercadona

Sabies que, novament, Mercadona ha decidit retirar del mercat un dels seus mochis? Es tractaria del mochi de pistatxo, una opció deliciosa pels amants dels mochis i d'aquest popular fruit sec.

No obstant això, no és l'únic producte que ja no és possible trobar en aquesta cadena de supermercats des del mes del darrer novembre.Per exemple, ha passat una cosa similar amb la seva popular galeta gofre, que va causar igualment una autèntica revelació els últims anys, des del moment en què va sortir a la venda.

Aquests són els productes que se sumen a la llista

Si solies consumir elsaperitius d'edamame i soja com a opció per a pica-pica, has de saber que tampoc els podràs trobar a les seves botigues.T'agradava lalasanya de bolonyesa d'Hacendado? Aquesta també ha estat retirada del mercat, igual que els rovells d'espàrrec.

La veritat és que la cadena Mercadona no ha donat explicacions sobre per què ha decidit retirar aquests productes. Tanmateix, ja sabem que aquesta pràctica és molt habitual i que sol dur a terme cada cert temps. Això sí, no sabem si es tracta d'un problema logístic (fins i tot fruit de l'actual crisi que estem patint i que tant ha fet pujar la cistella de la compra l'últim any), o puntual.

Ara ja ho saps: si solies consumir algun d'aquests productes i ets un fidel comprador de la cadena Mercadona, no tindràs més remei que tenir una mica de paciència i esperar que tornin a estar disponibles (o no).

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp