Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents

Acabo de trobar a Lidl el millor postre i encara no m'ho crec: molt cremós

Lidl ha tret un nou iogurt en format d'1 kg i et sorprendrà pels seus trossos de stracciatella que no deixen indiferent ningú

Al supermercat Lidl cada dia trobem una gran varietat de productes, alguns duren més temps i uns altres, menys, ja que algun dels seus productes només estan a la venda unes setmanes i després desapareixen. Per això, a mi no m'agrada molt comprar aquest tipus de productes, perquè, si t'enganxes, després et quedes sense.

Ara bé, també treuen novetats en els seus productes "fixos", com ara els iogurts. I en aquesta ocasió, han llançat un maxi iogurt de ni més ni menys que 1 kg. Increïble!

nou iogurt lidl stracciatella
M'ha encantat aquest nou iogurt de Lidl! | catalunyadiari.com

Iogurt Lidl amb trossos de Stracciatella

Aquest iogurt de Lidl el trobem sota la seva marca blanca Milbona. Crida l'atenció per la seva grandària extragran i perquè es presenta en un petit tonell. Òbviament, encara que és de grandària extra, no està pensat per menjar-lo d'una sola vegada.

La mateixa marca ens diu que porta una quantitat suficient per a 6,5 racions de 150 grams cadascuna. Encara que clarament, com que es tracta d'un iogurt sense racions com a tal, és possible que te'l mengis en menys vegades o, fins i tot, en més, depenent de cada persona.

interior iogurt lidl stracciatella
Té una textura supercremosa | catalunyadiari.com

Quant al seu sabor, és força dolç a causa dels seus trossets de stracciatella. Si t'agraden els productes dolços, sens dubte t'enamoraràs d'aquest. És molt cremós i fàcil de menjar, de manera que probablement acabes menjant més del que caldria.

Aquest tipus d'envasos té pros i contres. Com a beneficis, resulta més econòmic; tanmateix, com a inconvenient, acabem consumint més calories de les que desitgem, perquè amb els iogurts petits el normal és menjar-se'n un i ja està, però aquí no sabem bé quan hem de parar.

valor nutricional iogurt lidl stracciatella
Aconsegueix-lo a la teva botiga Lidl més propera | catalunyadiari.com

En definitiva, aquest iogurt de Lidl és molt cremós i està molt bo, però hem d'anar amb compte a l'hora de comprar aquest tipus d'envasos extragran perquè sol ser complicat menjar-se només una ració. El seu preu és de 2,49 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.