Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb persona escombrant i cercle vermell amb terra brut

Oblida l'aspirador i estalvia a la factura: el truc per deixar el terra com a nou

Gràcies a aquest remei casolà, el teu terra estarà net i no cal que gastis molts diners. Podràs estalviar com mai a la factura de la llum

No hi ha res més plaent que arribar a casa i veure que tot està ordenat i net, sobretot el terra. De fet, hi ha una frase que diu que l'ordre que tinguem a casa nostra és un reflex fidel de com estem nosaltres per dins. I per descomptat, raó no hi falta.

Tanmateix, de vegades posar-nos a netejar ens pot fer mandra, i si a sobre hem d'usar electrodomèstics, cal sumar el fet de gastar diners. Però no et preocupis, perquè a continuació t'ensenyarem un truc de neteja que, a partir d'ara, et salvarà la vida. Tindràs el terra lluent!

L'increïble mètode per netejar de forma fàcil, ràpida i sense gastar-te diners

No és cap mentida dir que la vida, i el món en general, cada dia són més cars. Les recents pujades de preus fan que cada cop sigui més complicat arribar a final de mes. I per si no n'hi hagués prou, això comença a afectar determinats productes i serveis.

Sense anar més lluny, el cas de la llum i l'electricitat n'és un exemple clar. Ara, posar rentadores, encendre forns o passar l'aspirador ens pot suposar un augment a la factura de la llum. Sens dubte, és una cosa que ningú vol.

Per això, a continuació et mostrarem un remei molt efectiu per netejar el terra de casa sense necessitat de deixar-te mig sou a la factura de la llum. De fet, amb aquest truc increïble i senzill, ja podràs oblidar-te d'encendre i passar l'aspirador. D'aquesta manera, a partir d'ara podràs començar a estalviar una mica més.

Bé, per deixar el terra de casa teva brillant i lluent només necessitaràs dues coses: una bossa de plàstic i una escombra. Quan les tinguis a mà, hauràs de col·locar la bossa al voltant de la part inferior de l'escombra, i nuar-lo amb les nanses.

El truc és tan fàcil i senzill com començar a escombrar amb aquesta una vegada posada. Fes-ho com ho faries de costum i veuràs que, gràcies a l'electricitat estàtica que desprèn el plàstic, la brutícia i les partícules del terra quedaran atrapades.

Això sí, també has de tenir en compte que, depenent del tipus de brutícia, pot ser que aquest truc no acabi de funcionar per al teu terra. Per això, és possible que necessitis recórrer a una altra sèrie d'objectes i eines perquè, quan la brutícia està molt incrustada, és més difícil de retirar.