Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d´un logotip d´una botiga Mercadona i una altra de la caixa d´un producte Hacendado, un snack en barreta de fruites

Causa autèntic furor el nou snack de Mercadona amb 100 % de fruita i molt barat

Mercadona continua apostant per l'alimentació saludable

Mercadona fa un temps que treballa per aconseguir que la major part dels seus productes siguin tan saludables com sigui possible. I una bona mostra és que ara ha presentat un nou snack, que està causant furor per aquest motiu. Sí, perquè aquest aliment s'ha elaborat amb un 100 % de fruita i això es nota en menjar-lo.

Així mateix, cal destacar que també està causant furor pel preu. És clar, perquè aquest és mòdic, no supera els dos euros.

El nou snack de fruites Mercadona

Mercadona, en aquest afany de tenir a la venda productes molt saludables, ha presentat recentment les seves noves tallades de gall dindi cuit, que tenen un 92 % de carn. I ara, seguint aquest objectiu en pro de la salut, ha presentat un nou aliment: les barretes amb un 100% de fruites. Exactament, s'han elaborat amb un 56 % de poma deshidratada i un 44 % de plàtan deshidratat.

Muntatge amb una imatge de fons d'una botiga Mercadona i dues més de la caixa de les barretes de fruita Hacendado, una d'elles amb els ingredients i valor nutricional
És un producte amb pocs ingredients | Mercadona, Europa Press

Sota la marca Hacendado, aquest article es troba ja disponible als supermercats de Juan Roig. També interessa conèixer que, segons la seva informació nutricional, per cada 100 grams, ofereix un valor energètic de 302 quilocalories i per cada 30 g, és a dir, una barreta, 91 quilocalories.

Aquest producte, que està boníssim, per cert, està especialment pensat com a berenar saludable i fins i tot com a pica-pica saludable a mig matí. Cal subratllar, a més, que es ven en envasos de 90 grams, que inclouen tres barretes. Cadascun té un preu econòmic: 1,75 €, per tant, el quilo d'aquest snack surt a 19,44 €.

No menys important és saber que Mercadona adverteix que “pot contenir traces de gluten, cacauets, fruits secs i grans de sèsam”. I també “llet i soia”.

Valors nutricionals de les barretes de fruites Hacendado

VALORPER 100 GPER 30 G
Grases
    de les quals:
- Saturades
< 0,5 g

< 0,1 g

< 0,5 g

< 0,1 g

Hidrats de Carboni
     dels quals:
- Sucres
67 g

56 g

20 g

17 g

Fibra alimentària
11 g

3,3 g

Proteïnes
3,3 g

0,9 g

Sal
0,04 g

0,01 g

Mercadona causa enrenou amb el seu nou aperitiu

Mercadona ha sorprès molt amb aquest producte. Un exemple és que a les xarxes se n'han fet ressò i està generant un enorme debat.

D'una banda, hi ha els qui es manifesten encantats amb ell. Ho han expressat amb comentaris com ara: "He provat aquestes barretes i estan bones. La textura em recorda a les figues seques" i "Està molt bo, en menjo quan faig esport".

De l'altra, hi ha les persones que hi posen inconvenients, perquè consideren que el seu preu és elevat o perquè pensen que no és tan saludable. I ho han exposat amb missatges com aquests: "És una mica car" i "Això porta un munt de sucre".

Comentaris crítics amb el sucre, que han propiciat que uns altres internautes surtin en defensa de Mercadona i d'aquest aliment. Ho han fet especificant que “no porta gens de sucre. El que té és el de la mateixa fruita”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.