Els accessoris de 'Pull&Bear' que milloraran tots els teus 'looks' d'estiu

'Pull&Bear' té els accessoris més 'cool' de cara a l'estiu, són originals, colorits i estan a un preu irresistible

La cadena de moda 'Pull&Bear' marca tendència amb els seus complements i accessoris per a aquesta temporada. I és que tant en el seu catàleg 'online', com a les seves botigues físiques, aquesta secció amaga tresors ideals per millorar tots els teus 'looks' aquest estiu. Ja totes sabem que els complements són indispensables per a completar la nostra indumentària, de fet, d'ells depèn el toc final, en definitiva, el que marca l'estil d'un 'outfit'. Per això, la cadena de moda jove del grup 'Inditex' aposta per crear els accessoris més originals i cridaners; en aquest cas, hem destacat 4 articles que t'encantaran. Aquests són una bosseta porta-mòbil i un mocador de ganxet, perquè segueixis la tendència del moment; i, a més, unes arracades molt boniques i unes ulleres de sol amb lents mirall amb què al·lucinaràs.

Descobreix els complements més estiuencs d'aquesta temporada

Com ja t'avançàvem, de l'extensa varietat d'accessoris que té 'Pull&Bear', ens hem decantat per alguns que ens han cridat poderosament l'atenció, així doncs, començarem pel més pràctic i seguirem pels purament decoratius fins a arribar al més clàssic. Comencem per una bossa 'mini' de ganxet que té un disseny de flors de colors la mar de bonic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Confeccionat amb teixit de punt blanc, incorpora diversos patrons de flors en groc, rosa, lila, blau i marró fosc. El resultat és d'allò més creatiu, i el millor de tot és el preu, ja que només costa 7,99 euros. A més, aquesta 'mini' bossa, també la pots fer servir per a altres coses: les claus, un petit moneder, la targeta de metro. És ideal per quan no vols anar carregada amb moltes coses. Així que no ens diguis que no t'ha encantat!

Els accessoris de Pull & Bear que milloraran tots els teus looks d'estiu
Porta-mòbil i mocador de 'Crochet' de 'Pull&Bear' | PULL & BEAR

Del mateix teixit que l'anterior, però aquesta vegada en dos possibles colors: lila i mantega, la cadena de moda té el mocador de ganxet més bonic del moment. Per tan sols 12,99 euros, pots crear un estilàs únic amb aquest mocador teixit de punt amb flors brodades. I és que pots col·locar-te'l en el cabell, al més pur estil 'hippie' dels 60, doblegar-lo i fer-lo servir de diadema, i per què no, lligat al coll. El facis servir com el facis servir, aquest mocador aconseguirà millorar la teva indumentària de forma espectacular.

Però si hi ha un accessori que sempre arrasarà, sens dubte són les arracades. I quan pensàvem que ja estaven totes inventades, la cadena de moda ens sorprèn amb un disseny que junta unes boletes 'Yin Yang' en color fúcsia i taronja, amb una preciosa petxina penjant. El resultat són unes arracades precioses que pots emportar-te per 4,99 euros. I sí, el món de les arracades és infinit, n'hi ha tantes i tan variades que no sabríem amb quina quedar-nos. Però aquestes que hem escollit són les millors de bona vibra que et trobaràs.

Els accessoris de Pull & Bear que milloraran tots els teus looks d'estiu
Arracades de petxines i ulleres de sol de mirall de 'Pull&Bear' | PULL & BEAR

Finalment, però no menys important, el següent complement és sens dubte el protagonista indiscutible de l'estiu: les ulleres de sol. En aquesta ocasió, ens hem decantat per unes ulleres amb lents de mirall i disseny 'cat eyes', que surten a 9,99 euros. Aquestes ulleres de sol metàl·liques amb forma geomètrica afegeixen originalitat en incorporar unes lents de mirall que et donaran una mirada encara més 'cool'.

A més, el disseny està inspirat en el mític 'cat eyes' que s'ha convertit en sinònim de glamur i sofisticació des de fa dècades. Així tot, com hauràs comprovat en 'Pull&Bear' estan els complements més 'cools' de la temporada i, encara que nosaltres hem seleccionat quatre, n'hi ha molts més que segur t'enamoraran. 


Comentaris

envia el comentari