Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb radiador a una llar i cercle groc amb catifa tèrmica

Adeu a la calefacció: la catifa tèrmica que escalfa l'habitació ràpidament

Aquest tipus d'invents han guanyat popularitat a causa de l'alt cost de la llum durant els mesos d'hivern

El fred està ja plenament instal·lat al nostre país. Això fa que siguin moltes les persones que busquen solucions per escalfar casa seva de manera efectiva, sense que això es tradueixi a multiplicar la factura a final de mes.

Amb el preu de l'electricitat cada cop més alt, qualsevol invent és bo per intentar allunyar-se dels sistemes de calefacció convencionals. En aquest cas, un dels que més criden l'atenció és la catifa tèrmica que, a més, combina amb la decoració de casa teva.

L'alternativa per escalfar casa teva aquest hivern: una catifa tèrmica

El terra radiant sol ser un dels sistemes favorits a l'hora de mantenir tota la casa amb la temperatura ideal. Tot i això, cal destacar que la seva instal·lació no és gens econòmica, per la qual cosa, si busques estalviar, el millor és trobar un altre tipus d'alternatives.

Catifa tèrmica de la marca ULPYO
Amb aquesta catifa estalviaràs molt en calefacció! | Amazon

Les catifes tèrmiques, barates i ràpides d'instal·lar poden ser una gran solució. Aquest tipus d'invent, alhora, crida l'atenció perquè és capaç de fer que la teva llar arribi a una temperatura agradable sense consumir-ne gaire. És a dir, reduireu l'ús de la calefacció.

¿Com funcionen les catifes tèrmiques?

Les catifes tèrmiques, a més, funcionen amb una tecnologia de vidres de carboni silenciosa, per la qual cosa podràs escalfar-te fins i tot mentre dorms. D'altra banda, arriba a una temperatura òptima de calor en tan sols 30 segons.

Així mateix, podràs situar la temperatura entre 10 i 60 graus per a més comoditat. Quan arriba a la temperatura establerta, el millor és que la calefacció de la catifa s'apaga automàticament.

Com dèiem, hi ha diferents models d'aquest tipus de catifes. Per posar un exemple, destaca el model d'ULPYO , que pots aconseguir per només 113,10 euros. Compta amb una potència de 400 W, cosa que es tradueix en un preu de 33,23 euros a l'any si la fas servir una hora al dia. És a dir, estaràs estalviant molt en calefacció.

A més, hi ha la possibilitat de baixar un grau la casa usant tan sols la catifa tèrmica. Això suposa un estalvi del 7%, per la qual cosa no tornaràs a témer la factura del final de mes.

Aquest sistema té diferents mesures de seguretat perquè la puguis col·locar a casa sense cap problema. Si la catifa s'escalfa massa o passa més de 12 hores endollada, s'apagarà automàticament. No obstant això, és recomanable no fer-la servir en habitacions on hi hagi nens sense la supervisió d'adults.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.