Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona sorpresa assenyalat un Mercadona

Adeu a les taques a la cara: el producte facial de Mercadona que imita els més cars

La cadena valenciana té una línia de cosmètics antitaques

El sol de l'estiu pot passar factura a la nostra pell de moltes maneres. Per exemple, durant aquest temps, tant pels rajos solars com per la calor, pot ser que estigui molt més seca. Això pot fer-se més notable al nostre rostre, ja que la pell és més sensible que a la resta del cos.

També és possible trobar taques que no teníem abans de començar la temporada estival. Aquestes són estèticament molestes per a moltes persones, que desitgen posar-hi remei. En aquest moment és on la cosmètica entra en acció per pal·liar els efectes negatius del sol.

Afortunadament, Mercadona té una gamma de productes enfocats a aquest efecte. És una gran notícia per a tots aquells clients que confien en la cadena, incloent-hi la secció de cosmètica. Aquesta compta amb una gran legió de fidels que han provat els seus beneficis a la seva pròpia pell.

Són tres els productes els que componen la línia antitaques que tants adeptes ha aconseguit des que es va posar a la venda. Tot i que no és recent, és ara quan esdevé més rellevant. Recupera el to uniforme de la teva pell sense necessitat de gastar-te molts diners gràcies a Mercadona i la seva marca Deliplus.

3 productes de Mercadona per combatre les taques

Pren nota d'aquests tres productes si el que busques és acabar amb aquestes taques tan molestes que t'han pogut aparèixer a la cara. Combinats, formen un tractament cosmètic que t'ajudarà notablement. És un nou èxit que ha aconseguit Mercadona des que va decidir posar-los a la venda.

1. Sèrum facial despigmentant antitaques

L'objectiu d'aquest sèrum és afavorir la recuperació de la lluminositat, la despigmentació de taques i la uniformitat del to. Es pot utilitzar en qualsevol tipus de pell, encara que sí que és veritat que no se'n recomana l'aplicació en pells que siguin sensibles. Costa 6 € i el flascó conté 30 ml.

Pel que fa als principis actius que conté trobem, principalment, despigmentants. Entre ells hi ha l'arbutina, l'hexilresorcinol i la nicotinamida. És important que tinguis en compte que la seva aplicació ha de ser progressiva i augmentar-ne la freqüència segons passin els dies.

Muntatge amb pot de sèrum facial despigmentant de Mercadona
Aconsegueix-lo per només 6 €. | Mercadona

Per aplicar-ho, hauràs de tenir la pell neta i seca. Quan hagis acabat aquest pas, només hauràs d'aplicar entre 4 o 5 gotes sobre la zona del rostre, coll i escot al matí i a la nit. Fins que s'absorbeixi totalment hauràs de fer massatges a la pell amb el producte.

2. Crema facial de dia protectora antitaques FPS 50+

Per a l'ús diari tenim aquesta crema protectora que preveu l'aparició de taques solars, els efectes de la pol·lució i l'envelliment prematur de la pell. A més, gràcies al seu factor de protecció 50+ ofereix protecció davant dels rajos UVA, UVB, IR i la llum blava.

D'una banda, conté àcid hialurònic i col·lagen, que aporten hidratació i elasticitat. A això s'hi afegeix la presència de la nicotinamida, que s'encarrega d'unificar el to de la pell. Finalment, entre els principis actius hi trobem carnosina, que combat els efectes de la pol·lució.

Pot de crema facial protectora antitaques de Mercadona
Aplica-la al matí. | Mercadona

En aquest cas, hauràs d'utilitzar-la al matí sobre la pell neta del rostre, el coll i l'escot. Si t'exposes al sol, hauràs d'aplicar-te-la abundantment 30 minuts abans perquè la protecció sigui efectiva. Es ven en un format que conté 50 ml de producte i té un preu de 6 €.

3. Crema facial de nit aclaridora antitaques

La part positiva de les cremes que s'apliquen a la nit és que actuen de manera més intensa mentre dormim. En aquest cas, aconseguirem recuperar la joventut del nostre rostre alhora que unifiquem el to de la pell i aclarim les taques.

Aquesta crema combina diferents principis actius com la nicotinamida, que unifica el to; l'arbutina, que aclareix; i els extractes vegetals, que minimitzen l'aparició de taques a la pell. Aquesta fórmula tan efectiva és perfecta per aplicar a qualsevol tipus de pell, encara que es recomana evitar les sensibles.

Crema facial nit aclarint anti-taques de Mercadona
Hi actuarà de manera més intensa! | Mercadona

S'ha d'aplicar a les nits a la pell neta de les zones del rostre, coll i escot fent massatges fins a la seva absorció. És important que l'endemà al matí ens apliquem un protector solar, tal com s'indica a l'envàs d'aquest article. Té el mateix preu i envàs que la crema de dia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!