Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una porta blanca amb una clau i un cercle amb diverses fulles de llorer

Els savis revelen 3 llocs de la casa on has de col·locar llorer: bona sort

D'acord amb la creença popular, el llorer pot ser molt útil a l'hora d'atreure la bona sort i fomentar la prosperitat

El llorer és una planta aromàtica molt apreciada a la cuina pel seu sabor i aroma. No obstant això, també té propietats esotèriques que poden atreure la bona sort i la protecció a casa teva.

Segons la filosofia del 'fengshui', simbolitza l'equilibri, l'harmonia i la prosperitat; i la clau és saber on col·locar-lo a casa nostra. No hi ha dubte, és una opció ideal a moltes cases. I és que, habitualment, s'utilitza per elaborar una àmplia varietat de receptes a la cuina.

A més de les seves propietats antiinflamatòries, antimicrobianes i la seva deliciosa aroma a la cuina, ha estat considerat durant molt de temps com un símbol de bona sort i protecció en diverses tradicions culturals. Explorar el potencial esotèric d'aquesta planta ens porta a un món fascinant de creences i pràctiques que busquen aprofitar seu els beneficis més enllà del gastronòmic. Ho descobrirem!

A l'entrada de casa

La porta d'entrada és el punt per on flueix l'energia vital o 'txi' cap a casa teva, per això és important mantenir-la neta i lliure d'obstacles. Col·locar fulles de llorer prop de la porta pot ajudar a invocar la bona sort i la protecció a mesura que les persones entren a casa teva.

Pots fer-ho de diverses formes: penjant un ram de llorer a la porta, posant un flascó amb fulles de llorer en un moble proper o, fins i tot, creant petits saquets de tela farcits de fulles de llorer per distribuir-los pel rebedor. Aquests saquets actuaran com a protectors i, d'acord amb els qui hi creuen, ajudaran a allunyar les enveges i les males vibracions.

Rebedor d'una casa i pot amb fulles de llorer
Invoca la bona sort! | Getty Images, Getty Images Signature

A la cuina

Sabem que el llorer pot aportar un toc de sabor i aroma als teus plats, però també pot atreure la bona fortuna i l'èxit a les teves activitats culinàries, segons alguns experts. Per això, pots col·locar fulles de llorer en flascons o recipients al rebost o als armaris. També serveix tenir una planta de llorer fresc en un test prop de la finestra.

Pot ajudar-te a netejar l'energia de la teva cuina cremant les seves fulles en una olla. O combinant-les amb canyella en pols per crear un fum purificador que s'estengui per tota la casa.

A l'espai de treball

Si treballes o estudies a casa, no hi ha dubte que aquesta planta aromàtica es pot convertir en una opció ideal. Especialment a l'hora d'atreure energies positives útils per fomentar la concentració, la inspiració, la proactivitat i, finalment, l'èxit. Si és així, pots col·locar fulles de llorer al teu escriptori o a prop seu, sigui en un flascó, en un saquet o en un test.

També pots portar llorer a la butxaca o a la cartera quan surtis a treballar o a fer negocis, ja que es diu que afavoreix l'abundància i la riquesa. Finalment, si vols tenir somnis positius i combatre l'insomni, pots posar fulles de llorer sota el coixí o la tauleta de nit.

Espai de treball i cercle vermell amb fulles de llorer
L'ús del llorer a casa és molt fàcil, i va més enllà d'utilitzar-lo únicament als plats. | Getty Images

Com veiem, el llorer és una planta amb molts beneficis esotèrics que pots aprofitar per millorar la teva vida i la teva llar. I és que, en col·locar de forma estratègica fulls de llorer a llocs clau (com l'entrada, la cuina i el teu espai de treball), podem aprofitar al màxim les seves diferents qualitats.

Aprofita la màgia del llorer per crear un ambient equilibrat i pròsper a casa teva. Només has de seguir aquests consells i col·locar el llorer als llocs adequats per atreure la bona sort i la protecció que desitges. No esperis més i prova aquesta senzilla tècnica del 'fengshui'!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!