Primer pla d'una fila de carros de la compra del supermercat Aldi

Aldi ven per 10 euros l'article que la DGT obligarà a portar al cotxe

Les noves llums de senyalització d'emergència ja estan a la venda a Aldi per un preu imbatible

A partir del pròxim 1 de juliol podrem fer servir, en cas d'avaria o accident, la nova llum d'emergència V16, el model que ha homologat ja la DGT. Aquest model és conegut com a 'Help Flash', i és una de les grans novetats d'aquest 2021 en matèria de seguretat viària.

Encara que ja en l'actualitat s'usaven juntament amb els triangles de senyalització, ara es pretén que aquestes llums rellevin als tradicionals triangles. Sens dubte un avantatge, ja que no només compleix amb la seva comesa de senyalització de forma més eficient, sinó que ocupa menys espai.

Per això, Aldi ha volgut estar a l'altura i oferir als seus clients un model de llum d'emergència certificat, perquè puguis complir amb la normativa de la DGT per un preu molt assequible.

Llum d'emergència 'NK'

La llum d'emergència 'NK' d'Aldi, funciona amb piles i porta incorporat un imant, la seva mida és ideal per a guardar-lo en la guantera i tenir-lo sempre a mà. Il·lumina fins a 800 metres gràcies als seus 9 leds d'alta intensitat i és visible 360°, el preu és 9,99 euros.

Aldi ven un article obligatori de la DGT per al teu cotxe per 10 euros
La llum d'emergència homologada d'Aldi | ALDI

Com ja t'avançàvem al principi d'aquest article, els llums 'Help Flash' seran obligatòries quan s'aprovi el Reial Decret de l'Auxili en Carretera, que es preveu que entrarà en vigor aquest mes de juliol. La DGT ha anunciat que a l'estiu es començaran a substituir pels triangles que portem fent servir des del 1999.

No obstant això, des de l'1 de juliol de 2021 fins a l'1 de gener de 2026 es podrà fer servir tant els triangles com aquest senyal. Segons anuncia la DGT, a partir de gener de 2026 només es permetrà el senyal V-16, que serà obligatòria i geolocalitzada.

Tot indica que aquests dispositius són la millor manera d'indicar que el teu cotxe està estacionat per una avaria, de manera que evitaràs accidents i riscos d'atropellament a la carretera.

A més, Aldi també inclou en el seu catàleg altres articles imprescindibles per al teu cotxe, com els cables d'arrencada, els coixins cervicals, protectors de seients i fins a un llit inflable.

Més imprescindibles d'Aldi per al teu vehicle

Moltes vegades no ens adonem del temps que passem en el nostre vehicle, sigui per desplaçar-nos cap al lloc de treball cada dia, com quan anem de vacances o de cap de setmana. I és que hi ha articles que són necessaris i no hem reparat en ells, i altres que simplement ens farien la vida més fàcil.

Cable d'arrencada

Tenir un conjunt de cables d'arrencada al cotxe és fonamental si volem prevenir situacions estressants, com quan se'ns esgota o avaria la bateria. Doncs bé, Aldi t'ofereix aquesta solució amb tecnologia d'aliatge lleuger, per a motors de gasolina de fins a 5.500 cm³ i dièsel de fins a 3.000 cm³, per 12,99 euros. Amb símbols en les pinces per facilitar-te la connexió i tres anys de garantia.

Aldi ven un article obligatori de la DGT per al teu cotxe per 10 euros
Cables d'arrencada d'Aldi | ALDI

Coixí cervical per a cotxe

Ideal per recorreguts llargs, el coixí cervical alleuja la pressió i la tensió de coll per a una conducció més segur i confortable. Tenen mida universal apte per a qualsevol reposacaps i està disponible en dos colors: gris fosc i negre per 9,99 euros. Farcits amb 'memory foam', 100% es mantenen en plenes condicions més temps.

Aldi ven un article obligatori de la DGT per al teu cotxe per 10 euros
Coixí cervical d'ALDI per a una conducció més segura | ALDI

L'escuma viscoelàstica 'memory foam' és tal com diu el seu nom, una escuma de poliuretà que té memòria, és a dir, que recupera la seva forma després de ser pressionada.

Llit inflable per a cotxe

De la mateixa manera, si has de fer llargs trajectes i has de parar a descansar, aquest llit inflable fet en material de flocat d'alta resistència, aguanta un pes màxim de 250 kg. És apta per a tots els models de cotxes i el preu és 21,99 euros.

Aldi vende un artículo obligatorio de la DGT para tu coche por 10 euros
Llit inflable d'Aldi per a cotxes | ALDI

La mida del matalàs és de 135 x 80 cm i els coixins inflables de 38 x 25 cm, a més s'inclou un matalàs inflable, un anivellador per a zona peus, una bomba elèctrica d'encenedor, tres becs i dos coixins inflables. D'aquesta manera, ara ja pots equipar el teu vehicle amb els articles més pràctics i necessaris per a una conducció segura.