YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

🚨 La pandèmia torna a estar en expansió a Catalunya: l'Rt supera novament l'1

El patinet elèctric que acaba d'arribar a Lidl i segur que arrasarà

L'ús del patinet elèctric es multiplica per quatre a les grans ciutats i Lidl aprofita l'oportunitat per posar dos models a la venda

  

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Arriba a Lidl Espanya el patinet elèctric que triomfarà en vendes | Lidl


El patinet elèctric ha revolucionat la mobilitat de les grans ciutats, oferint una alternativa als vehicles convencionals. De fet, el patinet es va plantejar com una joguina per als més petits, però s'ha anat convertint en un mitjà de transport entre els adults, per això Lidl ha aprofitat l'ocasió per posar a la venda un patinet elèctric que promet arrasar en vendes. 

Descobreix el patinet elèctric de Lidl

Lidl ofereix el model ESA 800 i el EWA 6000, dos patinets ideals per a trajectes curts dins les grans ciutats. 

Doc Green patinet elèctric ESA 800

El patinet elèctric Doc Green de Lidl, que funciona amb bateria, és fàcil de plegar i compta amb una llum blanca en la part davantera i una llum vermella en la part posterior. El seu preu és de 239,99 euros.

Arriba a Lidl Espanya el patinet elèctric que arrasarà en vendes
Patinet elèctric ESA 800 de Lidl | LIDL

Aquest patinet d'alumini arriba a una velocitat màxima de 23 km / h, i porta incorporada una bateria de 36 V que necessita tres hores de càrrega, de manera que pots deixar-lo carregant mentre estàs a l'oficina. Per altra banda, pot superar els 10 quilòmetres d'autonomia amb una càrrega completa i, a més, inclou un sistema de protecció pel sobrevoltatge i la descàrrega. El patinet ESA 800 suporta fins a 100 kg de pes.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Doc Green patinet elèctric EWA 6000

El patinet elèctric Doc Green EWA 6000 es plega des del manillar i també funciona amb bateria. El seu preu és de 399,99 euros.

Arriba a Lidl Espanya el patinet elèctric que arrasarà en vendes
Patinet elèctric EWA 6000 de Lidl | LIDL

La potència del motor d'aquest altre model és de 350 W i arriba a una velocitat màxima 20 km/h. En aquest cas, el temps de càrrega és d'aproximadament cinc hores, i també suporta fins a 100 kg de pes. Per altra banda, el fre del darrere és mecànic i el davanter és elèctric. 

Per si no n'hi hagués prou, compta amb un equip d'il·luminació homologat, i una còmoda pantalla LCD que et permet veure la velocitat i el nivell de bateria. Si estàs interessat en aquests patinets, entra al web de Lidl i compra'ls amb tres anys de garantia.

La història del patinet elèctric 

L'any 1915, la companyia Krupp, dedicada a la fabricació d'armes, va decidir traslladar la seva fàbrica a Long Island - Nova York - per començar a fabricar monopatins motoritzats. Arribats els anys 80, es va començar a utilitzar l'alumini com a element principal de fabricació d'aquests mitjans de transport. Fins al moment es feia servir fusta, però es va veure necessari un element menys pesant per al seu transport. Així doncs, no va ser fins als anys 90 que el patinet va incorporar el motor elèctric, convertint-se en l'alternativa perfecta per a la mobilitat urbana. 

El patinet elèctric s'ha convertit en un gran mitjà de transport per combinar amb el transport públic de les grans ciutats. És més, el patinet és molt més ecològic i ens permet traslladar-nos amb facilitat. 


Comentaris

envia el comentari