Imatge del logo de Mercadona.

L'alternativa saludable i baixa en grasses a la crema de formatge de Mercadona

Mercadona sorprèn una vegada més amb una novetat molt sana

Mercadona destaca especialment per comptar amb un catàleg de productes que no tenen competència. L'empresa valenciana intenta respondre sempre a les necessitats de tots els clients. I el cert és que cada novetat que incorpora a les prestatgeries correspon a una petició o necessitat dels consumidors.

Aquesta intenció de Mercadona s'ha vist reflectida en un aliment cada vegada més sol·licitat a les botigues. És una alternativa saludable i molt versàtil a la crema de formatge de tota la vida. El millor de tot és que és apta per a un gran nombre de persones, fins i tot per a aquelles que no consumeixen productes d'origen animal...

Mercadona sorprèn amb l'alternativa més sana

Com ja us heu imaginat, parlem d'una novetat d'origen vegetal, totalment apte per a les dietes veganes. Es tracta d'una crema de tofu de la marca Hacendado, que ja es pot trobar als prestatges de la cadena valenciana.

Imatge de la crema de tofu de Mercadona.
Aquesta novetat de Mercadona agrada a tothom. | CatalunyaDiari
 

Tot i estar enfocat més aviat al públic vegà i vegetarià, el cert és que qualsevol en pot gaudir. És baix en greixos i conté una gran quantitat de nutrients, per la qual cosa ha esdevingut una opció molt saludable.

És ideal per substituir altres productes com el formatge, ja que podrien ser considerats productes similars. Una de les coses que més agrada aquesta alternativa saludable és que compta amb una textura molt similar a la del formatge. A més, es pot fer servir en diferents elaboracions.

Com que és un tan versàtil, podràs utilitzar-la per untar el pa a l'esmorzar o a qualsevol àpat. Has de saber que es ven en envasos de 200 grams. A més, el preu per cadascun és de tan sols 2 euros. És a dir, té amb un preu molt econòmic si tenim en compte tots els usos que se li poden donar, així com totes les característiques per les quals destaca.

Per què s'esgota tan de pressa? Coneix el seu valor nutricional

Una altra de les coses que més ha cridat l'atenció d'aquesta crema de tofu és la seva composició. La raó de la seva popularitat és que compta amb un valor nutricional molt interessant, a més de comptar amb un sabor deliciós.

Cada 100 grams de la crema de tofu aporten un total de només 169 calories. A més, cal destacar que també és baixa en greixos saturats, ja que només en té 1,5 grams.

Imatge de l'entrada d'un Mercadona.
Mercadona sempre sorprèn amb tota mena de novetats. | Mercadona
 

Per aquest motiu, la crema de tofu és una de les millors opcions si vols regular la teva ingesta de carbohidrats o estàs seguint un dèficit calòric. La seva ingesta t'aportarà nutrients i sabor mentre t'oblides de comptar calories. Aquesta crema és el somni dels que ja han començat l'operació biquini de cara a l'estiu.

En definitiva, si vols començar a cuidar la teva alimentació, aquesta alternativa a la crema de formatge de Mercadona esdevindrà un dels teus productes estrella. Podràs incloure-la a una gran varietat de preparacions.

El tofu, cada cop més popular

Fa uns anys, el tofu només es relacionava amb persones vegetarianes o veganes. Encara que en altres països s'ha consumit regularment des de sempre, a Espanya no s'ha utilitzat de forma general fins fa relativament poc.

La seva creixent popularitat es deu a les diverses propietats del tofu, que en fan un aliment versàtil. Això sí, per sobre de tot és un aliment molt fàcil d'incloure en qualsevol dieta i l'aportació calòrica del qual ho fa un dels més saludables.

Un dels seus principals beneficis és que es tracta d'un producte ric en proteïna d'origen vegetal. Per tant, destaca perquè pot actuar com una font d'energia davant de les llargues jornades.

A més, també és interessant el seu alt contingut en calci, un mineral essencial que ajuda a tenir cura dels nostres ossos. A Mercadona podràs trobar-lo en un paquet de 400 grams, encara que escorregut seran 275 grams per tan sols 2,00€ per unitat.

Imatge d'un tofu del Mercadona.
Pots consumir tofu en format ferm o en crema. | CatalunyaDiari
 

D'altra banda, alguns estudis avalen que el tofu és un aliment ideal per reduir el colesterol i la presència de triglicèrids. Unes altres de les seves característiques més cridaneres és que ajuda a equilibrar els estrògens, puja les defenses i és un aliment antioxidant. Per tot això, s'ha convertit en un producte molt interessant a incloure en dietes de tota mena.