Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

Els amants de la carn tenen un altre motiu per comprar a Mercadona: nova rebaixa

Se suma a la resta de productes que han anat baixant de preu des de l'abril

La pujada de preus als supermercats ha afectat totes les seccions. És igual que estiguem parlant de productes més o menys essencials. L'increment ha estat generalitzat i, per tant, la cistella ha pujat considerablement. Per això mateix, les ofertes i les promocions es fan més atractives.

La carn tampoc s'ha salvat d'aquesta pujada de preu. Aquest aliment tan bàsic a la majoria de les cases ha vist com ha passat a costar més del que ho feia. Per això mateix, hi ha llars que n'han de primar el preu abans que la qualitat del que compren.

Sí que és veritat que influeix el tipus de carn que comprem perquè el preu sigui un o altre. Però, al final, tots han notat la pujada i quan agafem una safata al supermercat i veiem el preu, no podem evitar comparar-lo amb el que es pagava abans.

Avui et venim a donar una bona notícia relacionada amb aquest producte. Ja t'hem parlat en aquest mateix mitjà de la decisió de Mercadona d'abaixar el preu dels seus productes de mica en mica fins a finals d'any. En total, seran 500 i ara ha arribat el torn a la carn.

Perfil de l'entrada d'una botiga de *Mercadona
La cadena valenciana va baixant paulatinament els preus d'alguns dels seus productes | Mercadona

 

La carn de Mercadona baixa de preu

Sí, com ho estàs llegint. Mercadona ha decidit fer més econòmics alguns productes que es venen a la secció de carnisseria. La cadena valenciana té en compte que és un aliment bàsic en l'alimentació de moltes llars. Per això, ho ha volgut incloure entre els que tenen rebaixa.

Estem parlant de les mandonguilles de porc que es venen en safata i que podem trobar a les neveres. Es tracta d'un producte força consumit pels clients. Per això, els clients s'han endut una gran alegria en veure que se les podien endur a casa havent de pagar molt menys.

Ara mateix, les mandonguilles de carn de porc de Mercadona tenen un preu de 4,55 euros i a cada safata venen 840 grams de producte. Si amb aquesta xifra no et fas a la idea del que costa, et podem dir que et pots emportar a casa 24 mandonguilles per menys de cinc euros.

No tindràs problemes per comprar-les gràcies a aquest nou preu. La rebaixa està ja aplicada a tota la xarxa de botigues de la cadena. Així mateix, en cas que optis per fer la compra a través d'internet, també s'ha aplicat el descompte a la plataforma en línia.

Muntatge amb una imatge de carrets de Mercadona i el pack de 24 mandonguilles de porc
El 'pack' de 24 mandonguiles passa a valdre 4,55 euros | España Diario TIPS

 

Un producte molt demanat pels clients

Com ja t'hem dit, aquesta decisió de Mercadona ha estat acollida de molt bon grat pels clients. Ja abans que es rebaixés el preu, era un dels productes que més es consumien de la secció de carnisseria. Potser per això la cadena ha volgut tenir aquest gest amb els seus 'caps', forma en què crida els clients.

Aquesta baixada de preu s'inclou dins de l'estratègia que té Mercadona de voler oferir la millor qualitat sense que costi gaire. Volen ser competitius per, així, aconseguir que el client es decanti per fer la compra a qualsevol de les botigues que tenen distribuïdes pel país.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

En aquest cas, les mandonguilles de carn de porc són un producte que ofereix moltes possibilitats per cuinar. A més, tenen un gustós sabor per la barreja de la carn amb les espècies. Per això mateix, es poden menjar fregides tal com passades per una mica de farina.

A més, amb elles es poden fer plats fàcils i ràpids. Això facilita la seva cuina en cas que no tinguem molt de temps. D'altra banda, són molt còmodes per emportar-nos-les en cas que hàgim de menjar fora de casa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!