Imatge del supermercat català BonÀrea en un muntatge amb un client

Un client de BonÀrea carrega contra la cadena per una polèmica decisió: «No hi entris»

El vídeo ja té més de 17,5 mil visualitzacions a Twitter

Un dels problemes més grans a escala mundial és la contaminació. L'efecte hivernacle s'agreuja a una velocitat molt gran i com més conscients siguem d'això, més ràpid podrem actuar.

Un dels grans aliats de l'efecte hivernacle és l'emissió dels fums que fan els vehicles. Per aquesta raó, els ajuntaments estan incentivant l'ús del transport públic amb accions, com ara la reducció del preu de les tarifes, o l'ús de les bicicletes, perquè a part que no contaminen ens mantenen actius.

Anar en bicicleta ja és una realitat per a moltes persones, sobretot en les grans ciutats. La gent prefereix utilitzar altres formes per desplaçar-se d'una banda de la ciutat a l'altre, en comptes d'utilitzar el transport privat.

Això ha fet que en moltes ciutats els carrers s'hagin adaptat per les bicicletes, incloent carrils, semàfors i passos especials per a elles. També s'ha conscienciat sobre la seguretat viària perquè sempre que es va en bicicleta, s'ha d'anar amb molt de compte.

BonÀrea no permet que entri la seva bicicleta

Aquest cop la polèmica ha arribat a Twitter i han sigut protagonistes els següents: un home, una bicicleta i un supermercat BonÀrea. L'usuari ha piulat un vídeo denunciant la situació en la què s'ha trobat el passat divendres 26 de maig.

En ell, informa que havia entrar a comprar una bossa de fruits secs a un BonÀrea, però que  no se li han permès deixar la bicicleta dins del supermercat, just abans de les caixes. El client dona prova de la situació mentre grava dins del recinte i ho declara una situació inacceptable. La bicicleta quasi no ocupa espai ni molesta a ningú, no obstant això, l'encarregat li demana que deixi el vehicle al carrer.

Tot seguit, l'home assenyala que a ell no se'l permet entrar amb una bicicleta, però no hi ha cap problema per un patinet elèctric. Al final, aconsegueix la bossa de fruits secs que volia comprar i demana un full de reclamacions a l'encarregat del supermercat.

Les opinions dividides darrere el #bicihater

Els fets han succeït al BonÀrea de la Rambla del Badal, a Barcelona  i diversos usuaris han respost que també els hi ha passat el mateix. Tanmateix, sembla que només succeeix en el supermercat d'aquella zona, perquè en alguns comentaris es menciona que a la resta de BonÀreas, no tenen aquesta prohibició.

La piulada ha rebut el suport de bastants persones, però també s'ha trobat amb usuaris que estan d'acord amb la política del supermercat de no permetre que hi aparquin bicicletes dins.