Imatge d'un cartell amb el logo de Mercadona

El servei top de Mercadona que només es pot fer servir a Barcelona

Mercadona es modernitza i ofereix aquest nou servei

Poder adquirir els productes que necessitem des de la comoditat de casa ha sigut un canvi completament revolucionari. Aquest tipus de consum ja es feia abans, però amb l'arribada de la Covid-19 i la quarantena, cada cop més persones s'han sumat a la iniciativa de les compres online.

Això ha fet que la gran majoria de negocis s'hagin hagut d'adaptar i fins i tot que en sorgeixin de nous completament digitals, els famosos e-commerce, que no tenen una tenda física com a tal perquè el seu objectiu principal és la compra en línia. 

Alguns supermercats dins del territori català ja s'han modernitzat i han afegit la compra online dins dels seus serveis. Mercadona és un d'ells i sembla que fins ara els clients estan bastant contents. Per a utilitzar-lo, però, us deixem uns quants detalls a tenir en compte.

Un servei limitat per zones

El servei en línia de Mercadona és excel·lent, però només està disponible a València, Barcelona, Madrid i algunes altres poblacions, tal com informa des del seu compte oficial de Twitter. Com que es tracta d'un servei relativament nou, Mercadona encara no ofereix l'opció de compra en línia en tot el territori espanyol, sinó en les ciutats més grans. 

Es preveu que el servei s'anirà ampliant i per consultar si està disponible al teu municipi, has de posar el codi postal a la pàgina web del supermercat.

Detalls de la compra

Si fas una compra en línia, els costos del servei són de 7,21 €  en tot el territori nacional i la compra ha de ser de mínim 50 €. A més, l'entrega dels productes es farà l'endemà d'efectuar la compra en funció de la disponibilitat de trams. A la pàgina web pots consultar els dies i els horaris disponibles.

El pagament sol es pot efectuar amb targeta bancària i ja us avisem: compte en comprar productes a granel, perquè el preu pot variar en funció del pes del producte.

Compromís amb el medi ambient

Com ja sabeu, Mercadona és una cadena de supermercats que té en compte el medi ambient i ha reduït considerablement l'ús de plàstics en els seus productes. Per tant, també pretén aplicar aquesta filosofia en les seves compres online.

Així doncs, el supermercat es compromet a utilitzar bosses de plàstic reciclat i, pels productes frescos, bosses compostables. A més, els clients tenen la possibilitat de tornar les bosses de plàstic als seus repartidors.