Caixa de bombons amb diferents formes i sabors

L'OCU revela els bombons deliciosos amb menys calories pots comprar

Són opcions ideals per als més llaminers, sense que es preocupin pel seu contingut calòric

Qui es pot resistir al sabor i a la textura d'uns deliciosos bombons de xocolata? Tot i que són opcions exquisides, també contenen moltes calories. Si això et preocupa, l'OCU ens descobreix quines són les varietats amb menys calories.

Els bombons són un dels dolços més populars i apreciats a tot el món. La xocolata és un dels ingredients més importants en l'elaboració d'aquestes delicioses llaminadures. Tot i això, el problema de les calories és una preocupació freqüent entre els amants dels dolços.

 

És important tenir en compte que els bombons de xocolata contenen una gran quantitat de sucre i greixos, cosa que fa augmentar significativament el seu contingut calòric. Per tant, si estàs tractant de mantenir una dieta saludable, has de tenir cura amb la quantitat que consumeixes.

 

Recentment, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha revelat quines serien les opcions més delicioses, però amb menys calories. Els descobrim a continuació.

 

Quins són els bombons més deliciosos amb menys calories segons l'OCU?

 

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha realitzat un estudi recent per avaluar la qualitat de la xocolata farcida de nou marques diferents que es troben als supermercats. Els criteris analitzats a l'estudi  incloïen la textura, el sabor i la quantitat de calories per porció.

Bombons de diferents formes i sabors
Sovint els bombons de xocolata tenen moltes calories | Getty Images

 

Si ets un amant de la xocolata i busques opcions que no et facin sentir culpable per les calories, l'OCU ha identificat tres marques que compleixen aquest requisit. Una és Milka Praliné, que combina una xocolata fina i deliciosa amb menys de 30 calories per unitat.

 

Si prefereixes una opció amb un toc de menta, els famosos bombons After Eight són una bona opció, ja que només porten 36 calories per plaqueta. Curiosament, és el farciment de menta el que contribueix més a les calories d'aquesta xocolata.

 

Per acabar, si busques una combinació de xocolata amarga i licor suau, Mon Chéri és l'elecció perfecta amb 48 calories per bombó. Aquesta marca és molt popular com a regal romàntic entre parelles i els seus bombons són reconeguts per la seva exquisida combinació de sabors.

I quines són les millors opcions, independentment de les calories?

Si ets un amant de la xocolata i no et preocupen les calories, hi ha moltes marques de bombons ben valorades que podrien ser l'elecció perfecta per a tu. Ferrero Rocher és una marca popular que es destaca pel seu deliciós sabor i textura cruixent, mentre que Mon Chéri de Ferrero és coneguda pel seu farcit de licor de cirera.

 

La Caja Roja de Nestlé és una altra opció clàssica que agrada a una gran varietat de paladars i Milka Praliné és perfecta si busques una experiència de xocolata més suau i cremosa. Si estàs buscant una xocolata una mica més sofisticada, els Pralinès de Guylian són una excel·lent opció gràcies a la seva presentació elegant i la seva combinació única de sabors.

 

Caixa de bombons amb un bombó amb forma de cor al mig
Hi ha opcions clàssiques amb una gran varietat de bombons que agraden a tothom | Getty Images

 

I quant a l'oferta i el preu? 

 

En aquest cas, l'OCU també ha seleccionat les millors opcions pensant en tu. I és que, a més de la qualitat del producte, també s'ha considerat la quantitat d'oferta i el preu per a aquest rànquing

.

Entre les opcions, destaquen els famosos Ferrero Rocher, amb el seu exterior cruixent i farcit cremós, que només contenen 75 calories i tenen un preu de 8€ per 375 grams. També hi ha el Praliné Guylian, amb 61 calories i un preu de 6,7 euros per cada 250 grams.

Un altreproductea tenir en compte són els bombons de la Caixa Roja de Nestlé. I és que ofereixen 50 calories per unitat i tenen un cost de 4,90 euros per cada 200 grams.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Al rànquing d'opcions s'ha tingut en compte la relació entre elpreui la quantitat oferta. Aquests productes, doncs, són una bona opció per satisfer les ganes de xocolata sense haver de gastar molts diners o consumir massa calories.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!