Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb façana de Family Cash i dona aixecant els polzes

L'últim anunci de Family Cash, el súper més barat, aplaudit pels clients

Llança una nova oferta que pot cridar l'atenció de molts

Family Cash continua en constant expansió i així ho demostra amb les seves 40 botigues obertes per tot Espanya. Saps qui tindrà el privilegi de tenir la número 41? València.

Pròximament, el supermercat valencià obrirà les portes d'un nou establiment al Centre Comercial Arena Multiespacio de València. Un local de vendes de més de 2.000 metres quadrats on es podran trobar les seccions típiques de qualsevol altre súper: congelats, alimentació, carnisseria…

Segons exposen al seu web, l'obertura d'aquest local és «especial», perquè coincideix amb el 10è aniversari de la cadena. Una expectació que es va aixecar gràcies al reconeixement de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) com un dels tres supermercats més barats d'Espanya.

La millor àrea que tindrà Family Cash, en aquesta nova botiga, serà la de xarcuteria al tall, ja que és la més ben valorada pels seus clients. A més, és un dels distintius de l'empresa.

Family Cash cerca personal per a la seva nova plantilla

Ara bé, escolta atentament. Estàs a la recerca de feina? No saps on més portar el teu currículum? Doncs tenim bones notícies. Si ets de València, continua llegint.

Family Cash està intentant trobar professionals. Preveu contractar gairebé 100 persones per a caixes, frescos al tall, manteniment i altres seccions de l'hipermercat. T'interessa? Doncs ja pots córrer al seu web perquè ja ha habilitat el portal d'ocupació per inscriure't als perfils que ofereix. Concretament, l'empresa està buscant personal de carnisseria, xarcuteria, fleca, peixateria, professionals per a neteja, manteniment, reposició i caixes de cobrament.

Si t'inscrius, tingues en compte que Family Cash valorarà positivament l'experiència prèvia al sector. També tindràs molts punts guanyats si tens una gran capacitat de treball en equip, a més d'habilitats per poder orientar el client, i un alt grau de responsabilitat i autonomia.

El tipus de contracte que ofereix l'empresa és indefinit, i compta amb franges horàries laborals diferents tant per als torns de dilluns a divendres, com per als de cap de setmana.

Aconsegueix ofertes realment irresistibles

Ah! Se'ns ha oblidat dir-te que no només pots trobar productes d'alimentació, sinó també articles de basar, tèxtil, papereria o electrònica, entre d'altres.

Et cal renovar la rentadora? Doncs Family Cash té una a superbé de preu que no et deixarà indiferent. Per 269 € emporta't la de la marca ASPES, el model LF AL8200ED 1200 DISPLAY. És una rentadora que disposa de 12 programes diferents. És de color blanc, amb un disseny força estètic que combinarà amb qualsevol decoració.

Muntatge amb rentadora blanca de la marca ASPES
Aprofita els preus tan baixos de Family Cash. | Getty Images, Aspes

Tornada a l'escola: renova el material escolar del teu fill

Si ja tens rentadora, però necessites comprar el material escolar per a la tornada a l'escola, Family Cash també té la solució. Ofereix llibretes de tapa de plàstic amb 80 fulles per 2,25 € cadascuna. Deixa que el teu fill esculli entre color groc, rosa i lila! 

Així mateix, també podràs comprar les típiques aquarel·les de la marca GIOTTO per 2,95 € els 12 colors i un pinzell. No deixes escapar preus com aquests, ja que valen realment la pena.

Si tens l'oportunitat d'acudir a un establiment Family Cash, no aprofita-ho. Si en tens un a prop, afanya't abans que s'esgotin els articles que més t'interessin.