Imatge exterior supermercat Lidl

L'anunci de Lidl que fa embogir els seus clients: no havia passat mai

La companyia té més de 120 punts de venda a Catalunya

Lidl obre un nou establiment a Barcelona després d'invertir més de 3,5 milions d'euros. Es tracta de la primera botiga situada al districte Sarrià-Sant Gervasi i forma part del seu pla per continuar creixent de forma sostenible a diferents barris de la ciutat.

El 9 d'octubre s'inaugura un nou Lidl a Barcelona

Lidl inaugura el proper dilluns 9 d'octubre la seva primera botiga al districte de Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona). L'establiment es troba concretament al Carrer Laforja número 36.

Per a la construcció i l'equipament del nou local, l'empresa ha invertit més de 3,5 milions d'euros, complint així el seu compromís de generar riquesa i ocupació a la regió. Amb aquesta obertura, s'han creat fins a 22 nous llocs de treball que se sumen als més de 3.000 treballadors que formen part de l'equip de Lidl.

El nou supermercat té un horari comercial de 9.00 h a 21.00 h de dilluns a divendres i arriba a una superfície de fins a 1.200 metres quadrats, dividits en dues plantes. Entre els seus productes protagonistes hi ha els productes frescos i locals, com el pa de coca, els embotits, fruites, verdures i carns, entre d'altres.

Aquesta nova botiga de Lidl també inclou el servei Self Check Out, on el client podrà fer les compres més ràpid.

Primer pla exterior d'una botiga de Lidl
El nou supermercat obrirà al districte Sarrià-Sant Gervasi | Lidl

Els pilars de l'empresa: sostenibilitat i productes locals

Lidl és una empresa compromesa amb la sostenibilitat i la reducció de les emissions de diòxid de carboni. Per minimitzar-ne l'impacte ambiental, el nou espai al districte de Sarrià-Sant Gervasi disposa de diferents mesures de sostenibilitat, com ara il·luminació LED, climatització d'alta eficiència energètica, mesures d'insonorització a la botiga, etc.

A més, Lidl dóna tot el suport al desenvolupament de la indústria agroalimentària catalana. D'aquesta manera, vol reforçar el consum de productes locals i contribuir al teixit empresarial i l'economia regional. De fet, el 2021, Lidl va començar una iniciativa per donar a conèixer la seva gamma de productes d'origen català sota el segell «És d'aquí, és bo».

D'aquesta manera, els clients de Lidl poden identificar els productes i les referències d'origen local. Així mateix, al juliol, Lidl va formalitzar el seu acord de col·laboració amb la Federació catalana DOP-IGP per donar valor al producte del territori i potenciar els productes amb distintiu de qualitat de Catalunya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

L'activitat de Lidl a Catalunya

Lidl va obrir la seva primera botiga a Lleida el 1994 i des de llavors ha fet de Catalunya una de les regions més importants. Actualment, hi ha 120 punts de venda al territori català, a més d'unes oficines centrals (Montcada i Reixac), una plataforma logística a la mateixa localitat i dos magatzems en projecció a Constantí i Martorell.

El 2022, Lidl va fer una inversió de més de 50 milions d'euros i va crear més de 150 llocs de treball repartits per Terrassa, Figueres, Esplugues del Llobregat, Olot, Rubí, Vilassar de Mar i Vilafranca del Penedès. Respecte al 2023, la companyia ha obert dos punts de venda a Sant Feliu de Guixols i a Barcelona (Carrer Sant Iscle, 11-17).

Gràcies a la seva activitat a Catalunya, Lidl ha aportat 1.150 milions d'euros al PIB català i és responsable de més de 23.800 llocs de treball directes, indirectes i induïts, segons les dades de PwC .