Fotomuntatge d'una prestatgeria de formatges i una imatge de la façana d'un supermercat Bonpreu

Un client queda impactat pels ingredients que porta el formatge de Bonpreu

El client ho ha compartit a través de les xarxes socials

Cada consumidor té el seu supermercat preferit, i fa la compra on més còmode se sent. Està clar que no tots els hipermercats són iguals, i no només per com funcionen o pels productes que ofereixen, sinó pels preus i, sobretot, per la qualitat dels productes. Molt important n'és el preu, però també la qualitat.

Precisament per la qualitat dels seus productes s'ha vist jutjada la cadena de supermercats Bonpreu, la cadena líder catalana de supermercats. Lluny ha quedat l'allau de crítiques que els clients dirigien a Mercadona pels preus. Ara, els consumidors tenen al punt de mira els formatges dels supermercats Bonpreu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El formatge de Bonpreu, al punt de mira

La darrera queixa que ha rebut la cadena de supermercats ha estat pels aliments que porta un dels seus formatges. Un usuari (@PiRaimon) ha comprat un dels formatges de Bonpreu i ha esclatat a veure la incredulitat d'aliments que porta el formatge.

«Peix i crustacis al formatge? @bonpreuesclat», ha publicat amb una imatge de l'etiqueta del formatge. S'hi pot veure clarament amb quins ingredients confeccionen el producte.

Aquesta és una altra de les múltiples crítiques que ha rebut la cadena. Fa uns dies, una altra clienta es va indignar perquè va anar al supermercat a comprar bolets i caquis i no va trobar res. Només productes de Nadal.

«Avui al Bonpreu no he trobat ni rovellons ni caquis, però sí polvorons. Que algú m'ho vaig explicar», va indicar la usuària. Ràpidament, la queixa es va fer viral, encara que la cadena no s'ha pronunciat.

Les múltiples crítiques no frenen la facturació de la cadena, ja que la realitat és que té obrint nous supermercats, per la qual cosa això significa que vol augmentar la seva presència al territori.

L'expansió de Bonpreu per Catalunya

Bonpreu i Esclat continuen amb la seva aposta marcada per Catalunya. La cadena va fer, aquest dijous, un anunci d'última hora relacionat amb l'obertura d'un nou supermercat.

Ho van anunciar a través de Twitter quan la cadena de supermercats ha contestat un missatge d'un client. «Hola, Bonpreu i Esclat! Quan teniu previst obrir el nou supermercat que heu anunciat al carrer Buenaventura Muñoz de Barcelona? Gràcies!», els va preguntar un client, a través de Twitter.

Dos dies després, la cadena de supermercats ha trencat el silenci i va parlar. Obriran el supermercat pròximament.

«Bon dia. Tenim previsió d'obertura el pròxim mes de novembre. Esperem poder servir-vos el més aviat possible, moltes gràcies per fer-nos confiança!», va anunciar la cadena de supermercats.

Així mateix, això demostra que el pla d'expansió per Catalunya va vent en popa i que d'aquí a uns mesos veurem oberts més supermercats de la cadena.