Foto d'arxiu de l'exterior d'un supermercat Bonpreu

Una clienta de Bonpreu no dona crèdit pel que ha vist en una de les botigues

No s'ho podia creure

Una clienta no creu el què veuen els seus ulls quan entra en un establiment de Bonpreu i Esclat.

S'acosta la festa més esperada de l'any

Hem entrat a l'octubre i això vol dir que s'acosten les festes més grans de l'any. Primer hi ha la Castanyada o Halloween, per als que ho celebren, i més tard arriben les festes de Nadal.

Durant aquests dies, les famílies es reuneixen i preparen els plats estrelles. Canelons, entremès, sopa de galet... El menú per a les festes és molt ample i és que durant aquests dies no ens lliurem de fer-nos uns bons àpats. A més, no podem oblidar els torrons i polvorons, que són els protagonistes de qualsevol taula.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Muntanyes de polvorons a Bonpreu

És precisament per aquest motiu que és molt habitual trobar als supermercats aquests productes mesos abans que se celebri el Nadal. Això mateix ha passat a una clienta de Bonpreu a l'entrar en una de les seves botigues.

Una usuària (@m_manguess) ha entrat en un establiment de Bonpreu i ha esclatat en incredulitat en veure una muntanya de polvorons de tots colors. «Avui al Bonpreu no he trobat rovellons ni caquis, però sí polvorons. Que algú m'ho expliqui», ha publicat amb una imatge.

A la foto apareixen un munt de paquets de polvorons a granel, venent-se a 4,99 € el quilo.

Un Nadal calorós

Sembla que Bonpreu i Esclat ja s'està preparant per a la temporada nadalenca. Des de principis de tardor, és molt important que les botigues tinguin en estoc decoracions i sobretot aliments de Nadal. Els polvorons, les neules i els torrons són un sinònim clar d'aquesta festa, així que són els primers productes a esgotar-se.

Encara que aquest any serà un Nadal diferent. Les estacions de l'any canvien molt ràpidament i les temperatures continuen sent altes a principis d'octubre. Celebrarem el nostre primer Nadal en màniga curta?

De moment la gent està molt relaxada amb aquesta festa i no hi ha gaire ambient nadalenc. Excepte als supermercats, que ja estan llestos amb els polvorons i les nadales a les seves botigues.