Imatge de l'edifici d'un supermercat de Bonpreu

L'anunci d'última hora de Bonpreu que fa embogir els seus clients: «Quins nervis»

El supermercat obrirà les portes el proper mes de novembre

Bonpreu i Esclat continuen amb la seva aposta marcada per Catalunya. La cadena acaba de fer un anunci d'última hora relacionat amb l'obertura d'un supermercat nou.

Ho han anunciat a través de Twitter. La notícia s'ha conegut aquest matí, quan la cadena de supermercats ha contestat un missatge d'un client.

«Hola, Bonpreu i Esclat! Quan teniu previst obrir el nou supermercat que heu anunciat al carrer Buenaventura Muñoz de Barcelona? Gràcies!», els va preguntar un client, a través de Twitter.

Dos dies després, la cadena de supermercats ha trencat el silenci i ha parlat. Obriran el supermercat properament.

«Bon dia. Tenim previsió d'obertura el proper mes de novembre. Esperem poder servir-vos el més aviat possible, moltes gràcies per fer-nos confiança!», ha anunciat la cadena de supermercats.

Així doncs, tal com ha anunciat la cadena, la ciutat comtal comptarà amb un nou supermercat a partir del mes de novembre. Una acció prevista en el seu pla d'expansió per Catalunya, i que fa molta il·lusió als seus clients, que han assegurat que tenen «nervis» per a aquestes noves obertures.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Altres noves obertures

La inauguració d'aquest nou supermercat a Barcelona no és l'única obertura que han realitzat. La cadena catalana ha obert un altre nou hipermercat a la ciutat de Lleida, a finals d'aquest mes de setembre.

Segons va indicar El segre, aquest nou supermercat ubicat a la capital lleidatana és un dels més grans de Catalunya. Compta amb una plantilla de 85 persones i amb 4.000 metres quadrats d'extensió al carrer Baladre.

Així, malgrat les crítiques que diàriament la cadena de supermercats rep pels seus productes, continua sent líder a Catalunya. Recentment, la queixa d'una clienta per queixar-se de les muntanyes de polvorons, que ja es poden trobar als supermercats, s'ha fet viral.

«Avui a Bonpreu no he trobat bolets ni caquis, però sí polvorons. Que algú m'ho expliqui», va publicar amb una imatge d'una de les muntanyes de polvorons. Un missatge al qual van reaccionar milers d'usuaris.