Image exterior d'un supermercat Bonpreu

La queixa viral d'un client de Bonpreu pel que passa amb un dels seus productes

Un client de Bonpreu, indignat amb un producte del supermercat

Bonpreu torna a ser notícia. Aquest cop ha estat per la sorpresa d'un dels clients amb un producte. I és que, després de comprar-lo al supermercat, ha vist que una cosa no quadrava.

El client s'hauria adonat que el nom d'aquest producte no seria correcte. L'usuari havia comprat unes pinçes de fusta. Tot i que, com afirma l'usuari, en català s'haurien d'anomenar agulles d'estendre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Un client, indignat pel nom d'un producte de Bonpreu

Bonpreu ha tornat a rebre més queixes dels clients. L'última pel nom d'un dels seus productes. I és que un producte de la cadena de supermercats català no tindria el nom correcte.

O almenys així ho ha fet saber l'usuari @angelramos1958 mitjançant Twitter. El client havia comprat unes pinces de fusta per estendre roba de la marca Bonpreu.

«D'això a casa sempre n'hem dit agulles d'estendre», ha informat amb una fotografia del producte de Bonpreu. Una queixa que ja s'ha fet viral a la xarxa social i que moltes persones estan comentant.

Foto d'arxiu de l'exterior d'un supermercat Bonpreu
Un client explota pel nom d'un dels productes de Bonpreu. | Europa Press

Són molts els usuaris que han respost el missatge de l'usuari. «Gràcies! Feia temps que ho volia dir a @bonpreuesclat i no trobava el moment! Són agulles d'estendre o agulles d'estendre roba».

«A casa meva també (i al mig Catalunya crec, si no tota...)», començava un altre usuari de Twitter responent a la publicació. «Potser estaria bé enviar un missatge als de Bonpreu. Són gent raonable, del país. Crec que rectificarien (en la propera línia de producció, és clar...)».

Fins i tot un altre ha adjuntat allò que veritablement seria el producte amb el nom que Bonpreu ha posat. «Això serien unes pinces de fusta».

L'oli d'oliva a Bonpreu, a preu d'or

Aquesta ha estat l'única queixa per a Bonpreu aquests dies. Un client publicava fa poc una queixa pel preu desorbitat de l'oli d'oliva.

Tot i que Bonpreu no és l'únic supermercat que ven l'oli d'oliva amb una pujada notable de preu. És un producte que ha pujat de preu fins a un 40% respecte a l'any passat. Especialment, en les varietats d'oli d'oliva verge i de verge extra.

I Bonpreu ha aprofitat la queixa de l'usuari per informar dels motius de la pujada. I és que no és per altra cosa que per l'alta demanda del producte. Un que és bàsic a la dieta mediterrània.

I és que, si això se suma a la manca d'existències per la sequera i per les altes temperatures, acaba provocant l'increment en el preu de l'oli d'oliva.