Muntatge amb una foto de l´exterior d´una botiga Bonpreu i una foto d´arxiu d´una caixa d´ous

La sorpresa d'una clienta de Bonpreu després de comprar uns ous: foto impactant

La clienta de Bonpreu ha compartit la seva queixa a través de les xarxes

Bonpreu torna a ser notícia. I és que, aquesta vegada, una clienta de Bonpreu s'ha trobat una cosa inesperada en un producte molt comú.

Com assenyala a les xarxes socials, la clienta va comprar una dotzena d'ous. Però no ha estat fins a trencar-ne un que ha vist una cosa inusual. Motiu pel qual ha fet arribar la seva queixa al supermercat català Bonpreu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Una clienta de Bonpreu, indignada per la troballa

Una clienta de Bonpreu ha esclatat a les xarxes socials. Ha estat després de comprar un producte molt comú i típic al supermercat català. Una dotzena d´ous.

I és que després de trencar un ou, s'ha trobat una cosa molt inusual. Ha aparegut un cos estrany que no sap identificar què és.

«Aquesta setmana vaig comprar una dotzena d'ous, de la qual deixo el número de lot. Quina és la meva sorpresa? Que en trencar-ne un, avui m'he trobat amb això. Primera foto, un cos indeterminat», publicava la usuària @neus1971 al seu compte de Twitter.

Amb el missatge, ha adjuntat tres fotografies. A la primera, efectivament es pot veure "el cos indeterminat" amb què s'ha trobat després de trencar un dels ous.

Image exterior d'un supermercat Bonpreu
La clienta de Bonpreu s'ha sorprès amb allò que ha trobat dins d'un ou. | Europa Press

«Es pot comprovar a les fotos que els rovells dels ous segueixen sencers, de manera que és difícil que sigui un pollet», assegura la clienta de Bonpreu adjuntant la segona fotografia. «Senyors de @bonpreuesclat, serien tan amables de comentar què és el que m'he trobat?».

Tot i això, la resposta de Bonpreu no s'ha fet esperar. I han requerit a la clienta la mida i la classe dels ous, a més que supermercat de la cadena els va comprar.

Bonpreu es disculpa per una promoció

Bonpreu va haver de retractar-se fa uns dies a les seves xarxes socials. Va ser després d'oferir una promoció que alguns clients han titllat de «discriminatòria» i «denunciable».

Ha estat el darrer lot d'estalvi del supermercat, una oferta que incloïa dues pizzes, un paquet de cerveses i gelats per 9,99€. Tot i això, la lletra petita especificava que no podien ser pizzes sense gluten. «Així que els celíacs no es poden beneficiar de les ofertes, ben pensat», es queixava l'usuari @davidalvarezh a Twitter.

Bonpreu no dubtava, doncs, a recular i demanar disculpes als afectats. «Bon dia, lamentem molt el que ens comentes. Fem arribar els teus comentaris a qui pertoca perquè ho tingui en constància. Disculpa les molèsties».