Imatge d'una persona endollant un cable

L'aparell d'11 euros que et permet estalviar molts diners si tens un termo elèctric

Fes servir aquest barat aparell per estalviar a les teves factures

Amb l'arribada de l'hivern, modifiquem les nostres rutines diàries, els horaris pateixen un canvi lleuger i comencem a utilitzar roba d'abric, entre altres coses. Una altra cosa que canvia és l'ús de l'electricitat, que està en funcionament durant més temps.

 

Si et preocupa l'import final que pugui aparèixer a la factura, amb aquest aparell d'Amazon pots estalviar una mica més cada dia... De manera senzilla i econòmica, evitaràs pagar una fortuna.

 

Gastar menys és possible

 

Com bé saps, Amazon és una empresa que ven tota mena de productes a través de les xarxes. Independentment del que busquis, és molt probable que Amazon ho tingui a la venda i que, gràcies a ells, puguis adquirir-ho.

 

Imatge de la factura de la llum
Amb aquest aparell, les teves factures no seran tan altes | GETTY IMAGES

 

En aquest cas volem fer esment a un producte que està sent un èxit de venda i que t'ajudarà amb el petit problema de la llum. Si tens un termo elèctric a casa per escalfar l'aigua, pots optar per un aparell que t'ajudi a connectar-lo i a apagar-lo encara que no hi estiguis al davant.

 

Els termos són dipòsits dʻaigua que sʻescalfen gràcies a una resistència interna. Dins del mateix, hi ha incorporat un termòstat que fa que el termo s'apagui quan aconsegueix arribar a la temperatura indicada, i es torna a activar quan l'aigua de l'interior comença a baixar de temperatura. Per això, us proposem una solució que permet controlar el temps que el termo es manté encès i així gaudir d'una factura de la llum més reduïda.

L'aparell d'Amazon que t'ajudarà a estalviar

 

El dispositiu és un temporitzador anomenat TP-Link TAP P100, que t'ajudarà quan el programis a través de la seva aplicació 'Tap'. Així, podràs fer servir el dispositiu les hores que necessitis i així tenir l'aigua calenta només aquestes hores.

 

Si ets usuari de Prime, tens l'avantatge que l'enviament és gratuït. Si, en canvi, vols fer una devolució perquè no t'has quedat satisfet amb el dispositiu, sempre el pots tornar en un termini de 30 dies, sense haver de pagar. A més, té un preu molt econòmic.

 

Imtge de l'endoll elèctric d'Amazon
Amb aquest endoll intel·ligent podràs estalviar electricitat | Catalunya Diari

 

Altres alternatives per estalviar

 

En el cas que l'opció d'Amazon no et convenci, al mercat en trobaràs d'altres que s'adaptin millor a les teves necessitats.

1. TRÅDFRI

 

La primera alternativa és l'endoll intel·ligent i sense fil d'Ikea, també conegut com a TRÅDFRI. S'adapta perfectament a qualsevol llum, màquina de cafè o altres electrodomèstics, com ara el termo. Així, podràs connectar-ho i controlar-ho a distància, aconseguint estalviar.

 

A més, podràs fer servir l'aplicació d' 'IKEA Home Smart' per programar el temporitzador que hagis vinculat amb el teu endoll intel·ligent. Tant en botigues físiques com en línia és adquirible per 12,99 €.

 

Imatge de l'endoll intel·ligent d'Ikea
A Ikea podràs aconseguir una alternativa molt còmoda | Catalunya Diari

2. KSIX

 

D'altra banda, al Leroy Merlin també disposem d'una alternativa molt cridanera. Es tracta de l'endoll intel·ligent KSIX. Aquest aparell té una 'app' pròpia per controlar i programar els teus electrodomèstics.

 

Tot i això, la característica que més destaca és que es pot controlar mitjançant la veu. Per tant,  n'hi haurà prou amb una connexió WIFI i amb la teva pròpia veu per beneficiar-te de l'estalvi energètic. Disponible només a la seva botiga online, podràs aconseguir-lo per només 18.50 €.

 

Imatge de l'endoll elèctric de Leroy Merlin
Podràs establir horaris des de l'aplicació | Catalunya Diari

Qualsevol consell és benvingut a l'hora d'estalviar a la factura de la llum

 

Tinguis la rutina que tinguis, a l'hivern és comú sentir que elconsumi la despesa es disparen. És una època que fa que sortim menys decasai preferim passar-la en família. El temps exterior també provoca que, de vegades, hàgim de reduir les sortides o les passejades de cap de setmana. Si ets dels que controla molt rigorosament elconsumd'electricitat, potser hauràs d'apostar per alguna de les opcions anteriors.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp