Diversos carrets de Mercadona

El sèrum de Mercadona que combat l'alopècia i que es ven com els xurros per 7 €

L'alopècia pot acabar convertint-se en un problema seriós no només per als homes, sinó també per a les dones

Qui no ha temut mai patir alopècia? Tots, alguna vegada, hem temut patir aquest problema. Per això, quan apareix, és normal cercar productes que siguin útils i eficaços, com el sèrum de Mercadona, sobre el que et parlarem en aquest moment.

 

Les dades més importants sobre l'alopècia

 

Però saps realment què és i en què consisteix l'alopècia? Bàsicament, podem definir-la com la pèrdua del cabell, fins al punt de tornar-se molt visible.En aquest sentit, l'aprimament i l'envelliment dels cabells amb l'edat és un fenomen fisiològic normal. Tant el nombre de cabells com el seu diàmetre disminueixen, i l'aprimament passa de manera uniforme a diferents costats del cap.

 

La causa més comuna de calvície és l'alopècia androgenètica. Passa tant en homes com en dones i progressa lentament al llarg dels anys.La pèrdua de cabell telògena es produeix uns mesos després, per exemple, del part o d'una infecció greu.

 

Imatge d'una dona arrencant cabells d'un raspall
L'alopècia pot afectar tant els homes com les dones | GETTY IMAGES

 

La calvície del cuir cabellut (alopècia areata) causa calvície irregular en el cuir cabellut, i certes malalties de la pell força rares poden causar àrees amb cicatrius permanentment calbes al cuir cabellut.

 

Se sap que les malalties de la pell del cuir cabellut poden anar acompanyades de pèrdua de cabell. La dermatitis atòpica, la dermatitis seborreica i la psoriasi sovint afecten el cuir cabellut. Així, a l'hora de fer servir diferents tractaments útils contra la caiguda del cabell i l'alopècia, els sèrums poden ser opcions molt adequades.

En què consisteix el sèrum de Mercadona que et podria ajudar contra l'alopècia?

 

Cal tenir en compte que un sèrum capil·lar consisteix en un producte que ajuda a allisar i a tractar els cabells, que solen contenir una quantitat interessant d'ingredients nutritius.

 

Bàsicament, contenen una gran quantitat d'extractes nutritius i ajuden a nodrir, suavitzar, desembolicar, donar brillantor i protegir els cabells del dany per la calor. En aquesta ocasió, ens trobem amb un sèrum que només el podrem comprar a la cadena de supermercats Mercadona, de manera exclusiva.

 

Muntatge amb el sèrum de Mercadona per l'alopècia
Aquest sèrum de Mercadona és ideal per tractar el cabell danyat | Catalunya Diari

 

De fet, ha estat especialment desenvolupat per a homes, i el trobarem sota el nom de 'sèrum anticaiguda Men Deliplus'. A la seva composició hi trobem dos ingredients actius molt interessants: ginseng i cafeïna. El primer ingredient és útil per revitalitzar i enfortir els cabells, mentre que el segon és interessant a l'hora de tonificar-lo.

 

Altres beneficis del sèrum capil·lar de Mercadona

 

Com es pot imaginar, aquest sèrum capil·lar no és només útil per tractar la calvície. També pot proporcionar ingredients ideals per reforçar el cuir cabellut. Conté ingredients hidratants, nutritius i reparadors, per la qual cosa és útil per enfortir els cabells des de l'arrel, de manera simple i senzilla i per només 7 euros.

 

Com l'hem d'utilitzar?

 

Encara que és fonamental seguir els passos que trobarem a l'envàs (instruccions), en general, la manera de fer servir els sèrums capil·lars sempre tendeix a ser la mateixa.

 

Bàsicament, hem de posar unes quantes gotes del sèrum capil·lar entre els dits, escalfant-lo així lleugerament, i després aplicar-lo a les puntes dels cabells (després d'haver-lo humit).

 

Per aquest motiu, la clau és aplicar-lo sempre després del rentat, després de dutxar-nos. És imprescindible, a més, intentar escampar-ho bé, de manera homogènia. Recorda que també és fonamental cuidar el cabell al màxim, cosa que implica utilitzar productes adequats, no escalfar-lo en excés, i seguir-ne unaalimentaciónutritiva saludable.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp