Decathlon

Arrasa a Decathlon el producte per no passar fred a peus i mans a l'hivern

Busques un bon abric per no passar fred aquest hivern i tenir les mans i els peus calentets? Descobreix la darrera novetat de Decathlon

Quan arriba el fred no queda més remei que canviar l'armari i començar a vestir amb peces més abrigades i necessàries per passar aquesta estació el més còmodament possible. Per aquest motiu, aquesta nova opció de Decathlon possiblement t'encantarà.

A Decathlon trobaràs una gran opció per fer front a les baixes temperatures

Són molts els comerços o les grans empreses que llancen tot tipus de productes per fer front al fred i la humitat de l'estació més freda de l'any. Des de calefactors per a les estances, fins a mantes o farcits nòrdics. En realitat, són només alguns dels productes indispensables per a casa nostra.

Façana de l'establiment Decathlon a Tamaraceite
Si pateixes amb el fred, aquest nou producte de Decathlon t'encantarà | Agències

A Decathlon trobem un producte ideal per no passar fred durant aquests mesos i que destaca pel seu preu tan econòmic. Gràcies a l'opinió dels clients, ja compta amb una puntuació de 4,32/5 a la pàgina web. Tenint tot això en compte, és una aposta molt segura si vols resoldre els efectes del fred d'aquestes setmanes.

A més, han compartit comentaris com: «Un gran descobriment una gran ajuda per combatre el fred quan costa entrar en calor» o «Els peus congelats, amb botes semirígides i aptes per a aquestes condicions, van entrar en calor gràcies a aquests escalfapeus».

La nova proposta de Decathlon contra el fred

Si t'agrada provar els productes més moderns, no et pots perdre el que aquesta cadena francesa ha preparat per passar de la millor manera possible aquest hivern. I és que no t'hi podràs resistir, ja que són unes peces molt assequibles per gaudir del fred sense problemes.

Però, què hi podem trobar? Es tracta d'un pack d'escalfapeus i escalfamans, ideals per a aquelles persones que pateixen per tenir les mans i els peus molt freds. Ara te'ls podràs escalfar de seguida. El millor de tot, gairebé sense dubtar-ho, és la seva versatilitat. Principalment perquè es pot utilitzar per fer esport o passar temps al carrer, sense preocupar-te per la baixada de temperatures.

Aquest producte és una de les novetats d'aquest hivern, que pots adquirir per tan sols 1,99 €. És un pack ideal fins i tot per regalar per al Dia de Reis als familiars més fredolics. És el complement perfecte juntament amb l'abric que també va llançar la mateixa cadena per aguantar les temperatures de sota zero.

Foto de pack escalfamans i escalfapeus de Decathlon
No tornaràs a tenir fred amb aquest producte de Decathlon | ESPAÑA Diario Tips

Com funciona i en què consisteix?

Com funciona aquest producte? Si t'animes a adquirir-lo, notaràs com t'ajuda a suportar temperatures molt baixes. Ambdós productes poden mantenir-te calentet o calenteta fins a 6 hores, siguis on siguis.

Abans de començar-los a utilitzar, has d'obrir la bossa i activar la temperatura. Hauràs d'esperar uns minuts perquè la peça agafi la temperatura ideal, i així podràs introduir els escalfadors a les sabates o a les butxaques de l'abric.

Com veiem, posseeix molts avantatges, no només pel seu preu, sinó per la seva versatilitat, atès que pot ser usat en mans i peus i, com que combinen molt bé amb qualsevol peça de roba, els podem conjuntar amb el nostre armari. Amb tot això en ment, és força probable que acabi per convertir-se en una de les teves opcions preferides per a aquest hivern.