Primer pla d'un cartell d'Amazon

L'aparell d'Amazon ideal per a esportistes que pot ser teu per menys de 14 euros

És molt fàcil d'utilitzar a casa teva, i de ben segur t'anirà bé tenir-lo

Amazon té un invent que és ideal per als esportistes amb pocs recursos, ja que, a més, costa menys de 14 euros. A causa de la pandèmia del coronavirus moltes persones han decidit practicar esport a casa, però la falta de material sovint ens desmotiva. 

Compra'l abans que ens tornin a confinar!

Durant el confinament, es va tornar tota una rutina fer esport diàriament i, pel que sembla, aquest hàbit s'ha anat mantenint durant aquests mesos. I és que, a més de ser més econòmic que anar a un gimnàs, pots evitar haver de fer esport amb mascareta o preocupar-te per no ocupar l'espai d'altres persones. 

Per altra banda, durant els mesos que vam estar tancats a casa, els aparells per practicar esport a casa van ser elements molt buscats i venuts a la xarxa, arribant a esgotar-se en moltes botigues com Decathlon. Una cosa que, a poc a poc, ha anat tornant a la normalitat.

Doncs bé, avui ens hem fet una pregunta: a més de manuelles o estoretes, què més podem adquirir per practicar esport a casa? Arran d'aquesta qüestió, hem trobat un aparell a Amazon que ens ha semblat molt 'top'. Així que, si ets d'aquestes persones que decideixen realitzar la seva rutina d'esport a casa, aquest aparell d'Amazon t'encantarà.

Navegant entre totes les opcions que ens ofereix aquest portal de compra en línia, hem trobat aquest invent que pot resultar molt útil per entrenar a casa i, a més, és econòmic. Es tracta de la corda multiús 'Wisdomlife', que té una gran quantitat d'utilitats i que s'adapta a l'exercici que vulguis realitzar.

Fotografia del producte d'Amazon
Aquest article d'Amazon és ideal per fer esport a casa | Amazon

Aquest aparell, a més, és molt fàcil de transportar, de manera que podràs portar-lo allà a on vagis: a l'oficina, a l'aire lliure, o on tu prefereixis. Amb aquesta opció d'Amazon podràs exercitar els teus braços, les cames i la teva esquena i, a més, també podràs realitzar exercicis mentre estàs assegut. L'aparell té un disseny únic format per un mànec d'escuma elàstica, la qual cosa permet una gran adherència. A més, té una cinta de làtex natural i pedals antilliscants per tal de protegir els peus de lesions o relliscades.

Segons es pot llegir a Amazon, l'entrenament amb les bandes de resistència que porta l'aparell pot ajudar a la rehabilitació, a la pèrdua de greix i a la construcció de múscul. A més, millora la flexibilitat i l'estirament. D'altra banda, aquest aparell no és tòxic i tampoc et fa relliscar; el mànec és de cotó i absorbeix la suor, igual que l'escuma. La part principal d'aquest objecte està feta d'un tub de làtex TPE d'alta qualitat que és fort i durador.

Amb aquest aparell pots entrenar els teus braços, l'abdomen, el pit i les cames. Es convertirà en el teu millor aliat en els entrenaments. Està disponible en 4 colors diferents: vermell, groc, blau i morat, i tenen un preu d'entre 13,59 euros i 13,99 euros.