Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imagen de archivo de un mosquito

L'aparell definitiu per acabar amb els mosquits d'una vegada per totes

T'has cansat dels remeis de sempre per espantar els insectes? Potser aquesta sigui la teva solució

Imatge d'arxiu d'un mosquit
Digues adéu a aquests molestos insectes amb un repel·lent ultrasònic | Istock

Amazon té l'aparell perfecte per acabar amb els mosquits  d'una vegada per totes. Som molts els que patim a l'estiu amb les picades d'aquests insectes  i, per més repel·lent que ens posem, res aconsegueix espantar-los. A més, a l'estiu també hi ha altres plagues com les formigues o les paneroles, cosa que no és agradable per a ningú.

Les persones ho passem especialment malament durant la nit, quan comencem a escoltar el brunzit del mosquit  i ens preguntem 'Però per què? Si tinc l'endoll antimosquits posat'. A aquest 'endoll antimosquits' se li poden sumar la 'polsera antimosquits' o el 'repel·lent'. Res serveix per aturar a aquests molestos insectes ... O si?

Repel·lent ultrasònic d'Amazon

Amazon té un aparell per augmentar mosquits que ens ha cridat especialment l'atenció. Es tracta d'un trasto que és el número 1 més venut d'Amazon, per la qual cosa suposem que, com a mínim, farà més que els remeis als quals estem acostumats. És un repel·lent ultrasònic de plagues que compta amb una tecnologia ultrasònica i electromagnètica per espantar els insectes.

A més, és segur per a les persones i les mascotes perquè, segons es pot llegir en la descripció del producte, les ones només afecten paràsits i ratolins. És silenciós, no és tòxic ni radioactiu, està lliure de químics i és inodor.

Aquests repel·lents poden utilitzar-se en qualsevol zona de la casa: des de dormitoris fins garatges, passant per dormitoris o fins i tot botigues. Segons es pot llegir, és efectiu en una àrea de fins a 1200-1500 metres quadrats.

Per utilitzar-lo, només s'ha de connectar en una presa de corrent que estigui a 20-80 centímetres del terra. No hi ha d'haver obstacles entre el repel·lent i l'espai, ja que això podria disminuir l'efectivitat de l'aparell.

Aquest repel·lent ultrasònic, que compta amb una garantia de 12 mesos, té un preu de 17,99 euros a Amazon en color blanc, i de 16,99 euros en color negre, i vénen en packs de dues unitats.

Repel·lents antimosquits de la marca RKpro, que es poden trobar a Amazon per 17 euros
Aquests són dos dels repel·lents ultrasònics més venuts a Amazon | Amazon

Repel·lent ultrasònic model RKpro

Un altre dels repel·lents ultrasonicos de plagues més venuts a Amazon és el model RKpro. Es tracta d'un aparell que té doble potència i que, a més, compta amb un disseny minimalista i té molt baix consum energètic. Depenent de la plaga, es poden veure resultats en 3-4 setmanes, segons indica la marca. Té una puntuació de 3,5 sobre 5 estrelles i té un preu de 19,99 euros a Amazon.

Abans de decidir comprar qualsevol d'aquests aparells, et recomanem que t'informis llegint opinions i ressenyes, per comprovar si podria adaptar-se a les teves necessitats. Estarem davant la solució definitiva? Haurem de provar-ho abans d'opinar.