Les novetats de la perfumeria de Mercadona que prometen triomfar en vendes

Aquests són els nous articles de la secció de perfumeria que arrasaran aquesta temporada d'estiu

Fotografia d'un exterior de Mercadona
Mercadona ha tret a la venda els nous productes de la secció de perfumeria | Newtral

Mercadona es llança a la piscina amb una sèrie de novetats molt esperades en la secció de perfumeria. A principis de mes ja va avisar amb alguns productes que va treure a la venda, però mai esperem que els articles que podríem adquirir a final de juliol fossin d'aquest calibre.

Els nous productes de Mercadona

Ara que estem en aquestes dates ja hem pogut conèixer la nova línia de maquillatge amb un ampli ventall de colors intensos i molt estiuencs. Si vols saber en profunditat quins són els nous articles de perfumeria de la cadena de supermercats físics i online que ha llançat aquesta setmana amb la intenció que sucumbim a aquestes novetats.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Això és el que m'he agafat de la col·lecció bom bom de @deliplus_beauty a @mercadona. El famós coloret s'assembla molt a el de la col·lecció de l'any passat, exceptuant que té partícules de glitter bastant considerables. Els il·luminadors són molt subtils, els labials m'encanten els colors però m'agraden més els mates. I els esmalts d'ungles estan super bé però tinc molts i em faig ungles acríliques. Aquests perfiladors costen 2,50 € cada un. D'esquerra a dreta. 211: rosa fúcsia. 210: vermell neutre 209: rosa nude tirant a malva. Són molt fixos i waterproof, els usi per posar-me-en tot el llavi. # Batgirl # batgirlmakeup # Deliplus # mercadona # bombomdeliplus # maquilladorasevilla # perfiladordelabios # instagramer # FollowMe

Una publicació compartida de Rosa (@batgirlmakeup) el

 

Aquests passats mesos que hem estat confinats, les novetats dels diferents supermercats es van reduir, però ara que ens trobem en la nova normalitat, les companyies tornen a obrir i a posar a la venda des de productes de neteja i desinfecció com ara sabons fins a articles de maquillatge com esmalts i labials. A continuació, et deixem 3 productes que tenen tots els punts per arrasar entre els consumidors.

1. Lot de cotó

Si hi ha un producte de Mercadona que agrada sempre provar són els lots en els quals tens alguns dels productes més venuts a un bon preu. Tant si són per regalar o per tenir a casa quan surts de viatge, els lots amb articles de cura personal són un imprescindible.

Lot do cotó de Mercadona
Aquest és el nou lot per a homes que proposa la cadena de supermercats | perfumeriaslaguna.com

 

En aquest cas, Mercadona només ha apostat per renovar-se en la línia d'homes, ja que el primer dels nous lots és el de Don Algodón, que inclou colònia, after shave, gel de dutxa i desodorant. Com sempre, en una mida perfecta de 100 ml.

2. Nou sabó de mans higienitzant

Ara que està de moda, per obligació, els gels higienitzants, els supermercats continuen innovant en productes de neteja. A Mercadona, en la secció de perfumeria, des d'aquest dilluns es pot trobar el nou sabó de mans higienitzant amb alcohol per sobre de 70%.

Nou sabó de mans higienitzant
Aquest és el nou gel desinfectant de Mercadona | Xataka

 

El que més ens atreu d'aquest nou producte és precisament que, a més de l'alta proporció d'alcohol, no té res d'aromes i, des que va començar la desescalada, les autoritats sanitàries van insistir que els millors higienitzants eren aquells que no tenen cap aroma ni àloe vera. Aquests, encara que són més agressius per a la pell, t'assegures que realment són desinfectants.

3. Esmalts estiuencs

Juntament amb els perfiladors i els labials de la nova col·lecció Bom Bom de la cadena de distribució, hi ha una altra de les grans novetats de la línia que realment valen la pena com els esmalts.

 

Esmalts de Mercadona
Aquests són els esmalts de la nova col·lecció Bom Bom de Mercadona | arroin80.com

 

Aquests, encara que sembla que no siguin esmalts d'una capa, ofereixen una gran cobertura amb una sola passada. A més, del super assequible preu, i colors tan bonics que ofereix la nova gamma per a l'estiu com són el rosa i el corall. Us animem a provar-los tots i trobar el color que més casa amb el teu estil.


Comentaris

envia el comentari