Els millors productes de Mercadona per cuidar la teva pell aquest estiu

Aquests productes t'ajudaran a tenir una pell suau i brillant

Fotografia d'un exterior de Mercadona
Mercadona estrena diversos gels per tenir cura de la pell aquest estiu | Newtral

La nostra higiene jugar un paper fonamental aquesta temporada d'estiu i per això dutxar-se diàriament ha pres molta rellevància però no podem abusar d'ella perquè podria arribar a trencar la funció 'barrera' de la pell que és la que ens protegeix dels agents externs. És per això, que Mercadona ha estrenat diversos gels i locions per ajudar-te a cuidar la teva pell.

 

Són molts els factors a tenir en compte a l'hora de triar un gel de bany com el tipus de pell i les seves necessitats o l'aroma que més ens agrada. És per això que Mercadona ha estrenat tota una línia de gels perfumats, exfoliants i hidratants, d'alta qualitat a un preu d'allò més assequible.

 

Gels perfumats

Si ets d'aquelles persones a qui li agrada que la pell quedi ben hidratada i alhora tingui una molt bona fragància gràcies al gel de dutxa,  la companyia valenciana et proposa dos gels de bany amb aromes frescos i agradables.

  • El Gel de bany aroma Coco, et captivarà per la seva intensa fragància.
  • El Gel de bany Fruiter, amb extractes de fruites cítriques del Mediterrani. Un resultat suau i respectuós amb la pell tot aportant una sensació d'hidratació i protecció durant la higiene diària.

 

Gels exfoliants

A causa de les elevades temperatures, l'estiu és l'època de l'any on més parts del cos ensenyem i és per això que les hem de cuidar molt bé. Per lluir una pell cuidada i brillant cal 'mimar-la' i una de les claus per posseir una pell envejable és exfoliar-de forma periòdica, almenys un cop per setmana.

Passos que has de tenir en compte per a una bona exfoliació:

  1. En primer lloc, es recomana eliminar les cèl·lules mortes de l'epidermis, d'aquesta manera la pell està més receptiva per absorbir qualsevol principi actiu que se li apliqui.
  2. Normalment els exfoliants corporals ajuden a suavitzar la pell, així que, s'hauria de posar especial èmfasi en colzes, genolls i turmells.
  3. Finalment, però no menys important, hidrata en profunditat la dermis. Aquest és un pas bàsic per mantenir l'elasticitat, finor i suavitat de la pell.

Els dos gels que Mercadona t'ofereix per exfoliar la pell i aconseguir un acabat de luxe són:

  • El Gel de bany Exfoliant Suau que conté llavors naturals de kiwi i albercoc per actuar purificant i renovant la pell, ajudant a eliminar les cèl·lules mortes. A més, conté glicerina que deixa la pell suau després de la dutxa.

 

  • L'Exfoliant Facial neta que suavitza i ajuda a eliminar les cèl·lules mortes i altres impureses que resten lluminositat a la pell. Aquest conté microgrànuls naturals d'albercoc que proporcionen un efecte peeling i intensifica el resultat de les cremes que s'apliquen posteriorment.

 

Gels 100% hidratants

Un altre pas molt important és aplicar-se crema hidratant després de cada dutxa. És per això que Mercadona recomana tenir en compte tot un seguit de passos per poder lluir una pella hidratada i cuidada.

 

L'objectiu és aconseguir una hidratació corporal completa i immediata i la Loció hydra & go és una molt bona opció gràcies al seu format en esprai, ja que és molt pràctica a l'hora d'aplicar-la sobre el cos. A més, té una fragància fresca i vitalista, perfecta per a l'estiu.

loció corporal de Mercadona
Aquesta és la loció hydra & go de Mercadona | Soysuper.com

El següent pas és fer massatges circulars a la dermis amb la crema Gel Hidratant Aqua, que té una textura ultra lleugera i de ràpida absorció i conté extractes naturals de te verd i taronja que aporten hidratació i frescor a la pell.

Per últim, trobem la crema corporal Lluminositat que hidrata i nodreix la pell al mateix temps que la deixa suau amb un aspecte radiant. Es tracta d'un producte perfecte per a tota mena de pells i la captivadora fragància que posseeix es queda impregnada a la pell després d'aplicar-la amb un suau massatge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que consti que jo només anava a per l'arbre de l'et ... no sé com ha pogut passar, senyoria bo .. si que ho sé, una mica xq portava des MARÇ enllà quan @dianinaxl el va treure al seu canal esperant que arribés la col·lecció de coco de exfoliant i mantega ... i en fi Per cert, he mirat i swatcheado la nova col·lecció de color, i la nova paleta x la qual està embogint de nou el personal em sembla un xic, les ombres més cridaneres m'han semblant pur glitter de què cau a la ullera els labials meh el perfilador aquest lililla fosc? Igualet a el de la versió de Nadal passat (que ja li tinc ...) i els esmalts si, m'he enxampat els 2 de efecte gel xq són tons que em Bones tard, belleses! #haulmercadona #comprasmercadona #deliplus #mantek #luminosidadeffect #arboldelte #frutossilvestres #exfoliantecoco #deliplusmercadona

Una publicació compartida de l'tocador d'Afrodita (@potisdeafrodita) el


Comentaris

envia el comentari