YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les xarxes demanen a crits la tornada d'un producte exclusiu de Mercadona

La cadena valenciana han passat nota als responsables perquè estudiïn la volta de l'article

Fotografia d'un Mercadona situat a Cadis
Mercadona estudia la tornada d'aquest producte | Wikipedia

Mercadona sempre ha estat una empresa d'allò més propera: Escolta als seus clients, ja sigui per les crítiques com per les alabances. Ara, els clients estan demanant a crits que torni un producte que només es podia trobar a aquest supermercat valencià, i va retirar fa uns mesos: Els xiclets picants amb gust de canyella

Com us anàvem dient, fa diversos mesos que es veuen comentaris dels amants dels xiclets picants amb gust de canyella Hacendado demanant que tornin, ja que els troben a faltar. Mercadona es caracteritza per escoltar el 'Cap' — com ells anomenen als consumidors — per tal de satisfer les seves necessitats, millorant i reincorporant els articles que demana. Així que, no seria desgavellat pensar que aquests xiclets poguessin tornar a comercialitzar-se.

«Tant de bo Mercadona portant de nou els xiclets picants de canyella», «Jo encara ploro pels xiclets que vau retirar de canyella picant», «Trobo a faltar els xiclets de canyella picant de Mercadona» o «Mercadona, quan tornareu a vendre xiclets amb gust de canyella?» són alguns dels comentaris on podem llegir les peticions dels consumidors.

Però el comentari que més ens ha cridat l'atenció és el següent: «Jo tan sols vull demanar-vos una cosa. Necessito per favor que tornin els xiclets de canyella. Eren una passada. No sé si no van tenir la suficient acceptació a Espanya o què va passar, però ho necessito, importar des de l'estranger surt moltíssim més car». L'usuari demana, si us plau, que torni aquest peculiar producte. A aquesta contundent demanda, Mercadona ha respost: «Prenem nota del teu interès per disposar novament d'aquests xiclets».

Segons hem pogut llegir en altres publicacions, la retirada d'aquests xiclets es deu a «decisions comercials». No obstant això, Mercadona sempre deixa la porta oberta a un possible retorn d'aquest sabor.

No sabem si Mercadona tornarà a tenir a les seves prestatgeries aquests xiclets amb gust de canyella picant però, com us hem dit, no seria la primera vegada que la cadena valenciana respon a les peticions dels seus consumidors. Encreuem els dits!

Xiclets de Mercadona amb 100% Xilitol

Aquests xiclets picants amb gust de canyella formaven part de l'assortiment que es troba sota el nom 'Chic-Kles' d'Hacendado. Entre altres sabors, podem trobar els Chic-Kles de maduixa, de menta, d'eucaliptus i, ara també 100% xilitol. Aquesta última varietat va sortir a la venda el passat mes de maig, i han tingut una gran acollida en els supermercats de tot el país.

Aquesta novetat de Mercadona es caracteritza per ser d'origen 100% vegetal, ajudar a la cura dental, substituir la resta d'edulcorants i, a més, és apta tant per a intolerants a la fructosa com als fenilcetonúrics — aquelles persones que tenen complicacions amb el consum d'aspartam —. No sabem si tornaran els xiclets amb gust de canyella picant però, mentre esperem, ens farem amb aquests xiclets 100% xilitol.


Comentaris

envia el comentari