Lidl llança per fi la col·lecció d'edició limitada més esperada de l'estiu

Des d'autobronzejadors fins a productes per tenir cura dels teus llavis

Establiment de Lidl
Lidl llança la col·lecció d'edició limitada més esperada de l'estiu | cedida

Lidl s'ha convertit en un referent per a molts aspectes diferents del consum, sigui per la qualitat dels seus aliments o per les ofertes temporals que periòdicament van llençant. Les de l'estiu, per exemple, són molt esperades perquè inclouen una col·lecció limitada de roba que habitualment s'esgota a tots els seus establiments, però també tenen campanyes amb altres productes que compten amb la mateixa bona acollida per part dels clients. 

En aquest cas estem parlant de 'Tropical Summer', una col·lecció de productes cosmètics per cuidar del nostre cos durant l'estiu, una època especialment nociva per la pell si no se'n té cura, a conseqüència del sol i dels potents raigs que ens arriben cada dia. 

Aquesta col·lecció de Lidl és perfecta tant per preparar la pell, com per tractar-la durant l'estiu. Té tots els productes indispensables per donar-li afecte al teu cos durant aquests mesos: des de xampús fins a productes labials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Noelia Cano (@gadirroja) el

 

Productes per al cabell

La societat és força conscient dels efectes que poden tenir els raigs de sol de l'estiu sobre la nostra pell, però hi ha més desconeixement sobre aquesta afectació sobre el cabell, que és la part del cos que rep més incidència directa del sol mentre caminem pel carrer, però en canvi no se sol protegir com sí que fem amb les cremes per a la pell. 

Per aquest motiu, Lidl està potenciant aquesta línia de productes que ajudarà a mantenir un cabell sa i hidratat fins i tot en els pitjors dies de calor de l'estiu.

  • Cien Tropical Summer Protector Solar en esprai: Aquest producte de Lidl té filtres UV per protegir els nostres cabells del sol. S'ha d'aplicar per tot el cabell (tant mullat com sec) i al coll cabellut. Té un preu d'1,99 euros.
  • Cien tropical Summer Xampú i condicionador: Aquest producte actua com un 2 a 1. És perfecte per als mesos d'estiu, ja que té protector solar i, a més, oli de Babassù, que serveix per hidratar i reparar el nostre cabell. A més, neteja el cabell i el coll cabellut de tota mena de substàncies estiuenques com la sal, sorra, el clor ... Té un preu d'1,99 euros.
  • Cien Tropical Summer és un tractament capital After Sun: Aquest producte és perfecte per regenerar els cabells que han estat danyats pel sol. El repara i el deixa suau i brillant, evitant que es ressequi.

Locions corporals

Però Lidl també té productes especials per la pell i el cos. En aquest cas, també són en format esprai, un fet que facilita la seva aplicació i permet repartir bé el producte per tota la nostra pell. 

Lidl té tres varietats per a les seves locions corporals: Coco amb àloe vera, Albercoc amb àloe vera i Paradís tropical amb àloe vera. Té un preu d'1,99 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de rocio.gl.h (@ rocio.gl.h) el

 

Autobronzejadors

Aquests productes de Lidl, que es troben en format mousse, crema o esprai, són perfectes per a veure'ns bruns i morenes, sense la necessitat de prendre el sol. Són molt fàcils d'aplicar i conserven el to de pell natural de 3 a 5 dies. Tenen un preu de 3,49 euros cadascun.

Exfoliants

Els productes exfoliants de Lidl ens ajudaran a eliminar les nostres pells mortes, perquè la nostra dermis llueixi suau i sana. Estan formats de sals del Mar Mort i d'olis nutritius. Tenen un preu de 3,99 euros cadascun, i es troba en les varietats de préssec i hibisc, o mango i hibisc.

Cura de mans i llavis

Els productes per tenir cura de les mans i els llavis són ideals per als temps que corren. Per començar, compten amb un gel higiènic de mans que es pot penjar a la bossa, i així no perdre'l. Té un preu d'1,99 euros

D'altra banda, la col·lecció de Lidl també compta amb tres tipus de bàlsams labials: hibisc salvatge, de préssec o de pinya dolça. Aquests productes hidrataran els teus llavis i, a més, tenen un aroma molt saborós. Té un preu d'1,49 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida d'Olga (@nurselovesbeauty) el

Productes per a una depilació perfecta

Per acabar, si decideixes depilar-te durant l'estiu, pot ser que necessitis algun d'aquests productes. D'una banda, l'oli per a la depilació fa que la fulla no danyi la teva pell, i la calma després de l'afaitat. Té un preu de 2,49 euros.

D'altra banda, el Cien Tropical Summer Bàlsam After Shave és perfecte per a després de depilar-se amb fulla, ja que nodreix i repara la pell. Té un preu de 2,49 euros.


Comentaris

envia el comentari