▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Els quatre 'supervendes' de Decathlon que volen de les estanteries

Aquests productes, a més de ser barats, compten amb una gran quantitat de valoracions positives

Fotografia d'un exterior de Decathlon a Sagunt (València)
Decathlon arrasa amb alguns dels seus articles | Istock

Decathlon ha estat sempre una de les empreses més punteres a Espanya: Els seus productes d'esport o per al dia a dia, de bona qualitat i a un molt bon preu el fan destacar entre altres. A més, durant l'estat d'alarma va ser de les botigues que més material va vendre. 

A causa de l'augment de persones que van practicar esport durant el confinament, es va veure immersa en una gran demanda, de la qual encara no ha pogut sortir en algunes de les seves botigues.I és que, no cal més que visitar un Decathlon per veure que encara hi ha prestatgeries buides en els articles més demandats per fer esport. 

Sigui com sigui, tot indica que el confinament ha instaurat en nosaltres un esperit esportiu que tant de bo duri molt de temps. I és que l'esport ens aporta una gran quantitat de beneficis físics i també mentals.

Investigant a la pàgina web de Decathlon, hem volgut destacar alguns articles que s'utilitzen especialment durant els mesos d'estiu, tenint en compte la gran quantitat de valoracions positives. Vols saber quins són? Pren nota!

Tovallola d'eixugat ràpid

Decathlon destaca pels seus accessoris per dur a platges i piscines, encara que aquest producte també es pugui utilitzar per a després d'una simple dutxa, o després d'un entrenament al gimnàs. Aquesta tovallola destaca per ser d'eixugat ràpid i, segons es pot llegir a la pàgina de Decathlon, està dissenyada per als practicants d'activitats relacionades amb la natació.

Aquest producte té una valoració de 4.7 punts sobre 5, i compta amb gairebé 4.700 valoracions, la majoria positives. Està disponible en diversos colors: blau fluorescent, blau marí, blau llimona, menta pastís i blau de Prússia.

El primer model, en blau fluorescent, està esgotat en línia a causa de la seva rebaixa: costa 3,99 euros. No obstant això, pots intentar aconseguir-la a la botiga més propera, seleccionant l'opció 'Consulta disponibilitat a botiga' dins de la pàgina de l'article de Decathlon. Els altres colors estan disponibles per un preu de 5,99 euros.

Màscara per fer snorkel

Aquest ha estat un dels articles més populars durant els últims mesos. Aquesta màscara d'immersió lleugera 'easybreath' és un invent de Decathlon perquè «tothom pugui veure i respirar fora i dins de l'aigua». Té una visió panoràmica i es pot respirar per nas i boca.

Té un preu de 19,99 euros i està disponible en verd turquesa i rosa grosella. La màscara d'Immersió lleugera compta amb una valoració de 4.62 punts sobre 5, i amb un total de 6.645 valoracions; la majoria, positives.

Aquest producte va ser realment útil durant el brot de coronavirus a Espanya, i van ser modificades perquè funcionessin a manera de respiradors en els afectats amb problemes de respiració.

Motxilla petita de muntanya i trekking

Aquest producte de Decathlon ens ha sorprès per la quantitat de valoracions que té. Compta amb una puntuació de 4.7 sobre 5, i amb un total de 8.311 valoracions; la majoria d'elles, positives. Es tracta d'una motxilla petita que és perfecta per a les sortides de 2 hores en planura, per bosc o per litoral, amb temps sec.

La motxilla està disponible en diversos colors | Decathlon

Aquesta motxilla aguanta fins a 10 litres, és còmoda i la seva mida t'ajudarà a carregar amb el just i necessari. Està disponible en diversos colors: vermell, negre, blau, morat... El color rosa vell / rosa vi encara no està esgotat, i té un preu de 2,49 euros. La resta de models es troben per 2,99 euros.

Escarpins

Aquestes sabatilles de Decathlon són perfectes per desplaçar-se per la vora de la platja i, a més, moure's amb comoditat per les roques. Aquests 'aquashoes' protegeixen els teus peus de cops o ferides que puguin causar les roques. Compta amb una puntuació de 4,49 sobre 5, i té un total de 3.181 valoracions; gairebé totes positives.

A un preu de 5,99 euros, estan disponible en color gris o coral fluorescent i, de moment, es poden trobar en totes les talles que ofereix Decathlon.

Disponibles en línia en totes les seves talles (de moment) | Decathlon


Comentaris

envia el comentari