Imatge d'un Lidl des de fora

Aquest producte torna a Lidl amb l'arribada del bon temps: els clients el volen

Acaba de posar-se a la venda i a moltes botigues ja s'està esgotant

No és casualitat que un article rebi el reconeixement de 'producte estrella' a Lidl. N'hi ha que hi són presents tot l'any i, per aquesta raó, s'han tornat un bàsic a la cistella de la compra de molts clients de la cadena. El fet de pertànyer al lineal fix ajuda que es creï aquesta necessitat d'adquirir-lo per tenir-lo sempre a casa.

Hi ha altres productes que han guanyat aquesta qualificació que els situa per sobre de la resta per mèrits propis. No són fixos, sinó que surten a la venda en temporada. Potser és per això que els clients de Lidl estan desitjant que arribin. Si t'ha agradat la temporada anterior, no pot faltar abans de començar la nova.

Ara estem al moment de l'any perfecte per equipar-nos a l'estiu. Les botigues comencen a posar a la venda tot allò necessari per a aquesta època estival. Per això, si no vols veure l'avís d''esgotat' quan vagis a comprar el que més t'agrada o necessites, afanya't.

Lidl ja té a la venda molts articles estiuencs. El més interessant és que ha tornat a posar a la venda alguns que han estat un èxit en anys passats. L'alta demanda dels clients han propiciat que tornin a estar inclosos al catàleg. I estan sent tot un èxit! En concret, aquesta gandula torna a ser un dels més desitjats.

Una gandula que repeteix com a èxit de vendes

Quan vegis la gandula que ha tornat a posar a la venda Lidl segur que et sona. I és que, com ja t'he dit, no es tracta de cap novetat per als clients més fidels a la cadena alemanya. Encara més, ha estat gràcies a la seva demanda que hagi tornat a vendre's i a més les seves existències estan volant. La podeu aconseguir per 54,99 euros.

És perfecta per gaudir del bon temps en una posició relaxada. A això ajuda que sigui regulable a la mesura que més ens agradi. A més, per protegir-nos dels raigs solars ve amb un para-sol que també podrem col·locar a la posició que més útil ens sigui.

Tumbona d'estiu de Lidl
El pes és de 7,2 quilos. Quan la vagis a guardar, veuràs que és fàcil de netejar i que plegada no ocupa gaire espai | Getty Images

La seva tela és d'un tacte agradable perquè la fem servir sense necessitat de col·locar una tovallola a sobre. Podeu arribar a suportar una càrrega màxima de 110 quilos. Per augmentar la seva comoditat, ve amb un coixí desmuntable i té una butxaca de malla per guardar les pertinences que volem tenir a prop.

La seva estructura és una armadura lleugera d'alumini amb revestiment en pols i mecanisme resistent. No et preocupis per on col·locar-la, ja que no es veurà perjudicada per la intempèrie, els raigs UV, la corrosió o el desgast del seu ús.

Per transportar-la pots plegar-la i portar-la de la nansa que té. El pes és de 7,2 quilos. Quan la vagis a guardar, veuràs que és fàcil de netejar i que plegada no ocupa gaire espai. A més, les potes perfilades antilliscants protegiran el teu sòl en cas que li donis un ús més domèstic.

Troba la més adequada per a tu

Amb aquesta gandula ja tens una part important del que es necessita per gaudir del bon temps a l'aire lliure. Escollir l'adequada és important. Per això, si tens algun dubte amb aquesta proposta, dona una ullada a aquestes alternatives que hi ha al mercat.

1. Gandula de resina injectada

A Leroy Merlin tenim aquesta opció perfecta per a aquelles persones que tinguin un jardí o una terrassa i vulguin posar-hi una gandula fixa. No és fàcil de moure, ja que és més aparatosa, però en aquest cas no caldria tant de trasllat. Si és el que busques, aprofita perquè està a la venda per només 34,99 euros i està volant de les botigues.

Gandula d'estiu de Leroy Merlin
A Leroy Merlin tenim aquesta opció perfecta per a aquelles persones que tinguin un jardí o una terrassa i vulguin posar-hi una gandula fixa | Getty Images

Està fabricada amb resina injectada de color blanc. És altament resistent a l'exterior i no necessita molt manteniment. Compte amb reposabraços i un respatller reclinable en fins a tres posicions. Per guardar-la, només cal plegar-la i tenir-la protegida dels raigs del sol.

2. Gandula de fusta d'acàcia

A Ikea tenim una novetat per als que busquen un model atemporal fabricat amb fusta. Concretament, està feta de fusta d'acàcia, duradora i resistent gràcies a l'alta densitat de les fibres. A més, procedeix de fonts sostenibles i ha estat tractada per a més protecció contra les inclemències.

Gandula de fusta d'Ikea
A Ikea tenim una novetat per als que busquen un model atemporal fabricat amb fusta | Getty Images

La pots adquirir per 149 euros. En cas que també vulguis l'encoixinat el preu s'incrementa en 40 euros. Ve amb un respatller que es pot regular en cinc posicions diferents. És perfecta per donar al teu jardí un toc acollidor.