Imatge de la façana principal d'un Leroy Merlin

Aquestes són les 5 estufes de Leroy Merlin que més es venen: calor assegurada

Acomiada't de l'incòmode fred amb aquestes estufes disponibles a Leroy Merlin

Tot i que semblava que les baixes temperatures no arribarien mai, la veritat és que l'entrada al gener ha suposat un canvi important. Després d'un Nadal molt còmode, ha arribat el moment de treure l'artilleria pesant per no passar fred.

Malgrat que puguis anar més o menys abrigat, és innegable que, ara més que mai, cal anar preparant una estufa per escalfar totes les estades possibles. I quin millor lloc que Leroy Merlin per trobar una estufa que estigui a l'altura de les teves necessitats.

Les 5 estufes del Leroy Merlin que no poden faltar a casa teva

Hi ha tantes estufes, escalfadors, radiadors… al mercat que és gairebé impossible escollir amb facilitat amb quina quedar-te. Totes elles semblen complir les expectatives, però, en realitat, no saps com funcionarà fins que no la provis.

Tot seguit, hem recollit una llista de les opcions més interessants de Leroy Merlin. Amb només una ullada a les ressenyes que han anat deixant els clients, podràs comprovar la seva alta puntuació. I encara que la qualitat és important, també s'ha tingut en compte que fossin opcions econòmiques.

1. Radiador Mercalor

Si vols una estufa econòmica, aquesta, sens dubte, és la més ideal per a tu. Ara mateix compta amb un descompte del 44 %, per la qual cosa podràs comprar-la per menys de 15 €, un preu molt barat en comparació amb altres radiadors amb característiques similars.

Radiador blanc Mercalor de Leroy Merlin
Podràs aconseguir-ne un per menys de 15 €. | Catalunya Diari

Està disponible en color blanc i podràs fer servir aquest radiador d'alumini amb una potència de 1200 W sempre que vulguis. A més, disposa de dues posicions disponibles per col·locar-lo com més et convingui.

2. Estufa Catalítica

En cas que prefereixis una estufa més tradicional, aquesta opció en color blanc també és molt interessant. Podràs escollir entre 3 nivells de potència, sempre que afegeixis la teva bombona de gas, la qual ha de ser de 12,5 kg. Aquesta estufa de Leroy Merlin també compta amb un sistema de seguretat i 4 rodes multidireccionals, per la qual cosa el seu ús i transport és molt senzill.

Estufa blanca Catalítica de Leroy Merlin
Gràcies al seu elegant disseny, quedarà bé en qualsevol racó. | Catalunya Diari

3. Calefactor Homcom

I si ets dels que prefereix els calefactors de torre, aquest de baix consum i portàtil té el teu nom. En poder ser controlat remotament, podràs regular i programar la temperatura i l'apagat/encesa automàticament sense preocupacions. Per això, s'hi inclou un comandament a distància que té un abast de 5 metres.

Calefactor vertical Homcom de Leroy Merlin
Com que és una torre vertical, ocupa poc espai. | Catalunya Diari

Cal destacar que no només podràs escollir entre dos nivells de calor, sinó també la funció de ventilador. D'aquesta manera, podràs gaudir d'un aparell que funciona com dos, però només en un.

4. Estufa de gas

Perfecta per a estades d'entre 20 i 40 m², l'estufa Nevercold de Leroy Merlin atén perfectament les demandes de les habitacions d'aquesta mida. És una estufa de gas amb flama blava piezoelèctrica amb una potència de fins a 4.200 W.

Estufa de gas Nevercold de Leroy Merlin
El fred deixarà de ser un problema amb aquesta estufa. | Catalunya Diari

Per si no n'hi hagués prou, a la pàgina web de Leroy Merlin compta amb nombroses ressenyes positives. Amb una puntuació de 4,2/5 sembla ser una de les preferides entre els clients.

5. Calefactor de paret

Hi ha qui prefereix no haver de topar amb els aparells per casa, per la qual cosa prefereixen instal·lar-los a la paret. Per això, Leroy Merlin ofereix alternatives molt còmodes com aquest calefactor fix de ceràmica.

Compta amb una potència de 1800 W i un sistema de seguretat contra el sobreescalfament. I com en algun dels casos anteriors, també té comandament a distància per controlar còmodament qualsevol de les funcions.

Calefactor de paret blanc de ceràmica de Leroy Merlin
En Leroy Merlin trobaràs opcions tan cridaneres com aquesta. | Catalunya Diari

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp