Muntatge amb botiga de Lefties i cercle vermell amb noia amb armilla llarga de drap

Per fi trobo a Lefties l'armilla llarga que volen totes les influencers

Aconsegueix un estilisme perfecte amb l'armilla llarga de drap que trobaràs a Lefties, disponible per molt poc

Com un abric sense mànigues, l'armilla s'ha colat a l'armari femení de manera inesperada. Una bona manera d'aconseguir un vestit impecable, d'una manera força senzilla. Aquesta peça de roba està substituint ja les conegudes blazers o americanes.

Botigues, com Lefties, compten amb diversos que estan sorprenent moltes influencers. Rostres tan coneguts, com és el cas de la Reina Letizia, ja n'han lluït una a les seves trobades públiques. Us parlo d'un tèxtil que s'està imposant a l'street style aquestes setmanes.

Aquesta temporada tardor-hivern no et quedis enrere a les tendències. Afegeix com més aviat millor un model de to clàssic i elegant per crear diferents estilismes en el teu dia a dia. T'explico el tèxtil que he fitxat a Lefties, que m'ha encantat.

Desafia les temperatures aquesta temporada

El nou substitut de l'abric és l'armilla sense mànigues. Malgrat les baixes temperatures, aquest tèxtil s'ha colat a l'armari de les fashionistes. Amb ell, aconseguir un look working, senzill i formal és bufar i fer ampolles en aquestes dates de l'any.

Plànol general de l'armilla llarga de drap de Lefties
El model d'armilla de Lefties que està arrasant | catalunyadiari.com

Fins i tot la Reina Letizia ha optat per lluir-ne un de conjuntat amb un jersei blanc de coll cigne i una part inferior grisa de vestir. Les armilles han guanyat protagonisme i és fàcil trobar diferents dissenys. Lefties en té a la venda un que m'ha deixat sense paraules.

Lefties em sorprèn amb la peça llarga de drap

La moda de les armilles ha arribat. Tot i que no soc gaire fanàtica d'aquesta peça, he de dir que he caigut rendida davant d'un model de Lefties. La firma ha posat a la venda una peça que, a més de ser elegant i funcional, és econòmica.

Primer pla de l'armilla llarga de drap de Lefties
L'armilla de drap més funcional de Lefties | catalunyadiari.com

El disseny que he fitxat té un coll esmòquing amb doble botonadura, cosa que li aporta un toc original. És una peça llarga i està confeccionada en un agradable teixit de drap. Tot i que jo m'he provat el color cru, també es troba disponible en color gris fosc i en negre.

Confeccionat concretament l'exterior en 100% amb polièster igual que el seu folre. És una peça còmoda, de tacte agradable, que combina a la perfecció amb qualsevol altre tèxtil que hi afegeixis. Et recomano optar per algun jersei que tingui coll alt, és l'última en moda.

Tancament d'armilla grisa de drap de Lefties
Còmode i elegant! | catalunyadiari.com

Disponible en un to a la pàgina web de Lefties

Lefties ha sumat al catàleg el nou abric. Disponible a qualsevol de les botigues físiques en color cru, però únicament disponible en gris fosc a la pàgina web. Així que, lamentablement, si estàs pensant a fer-te amb el model que m'he provat jo, hauràs d'anar-hi físicament.

Armilles de drap de Lefties en dos tons penjats al penjador
L'armilla de Lefties està disponible en diferents tons | catalunyadiari.com

Les talles es van esgotant, així que hauràs d'afanyar-te perquè a la web trobaràs unes o altres disponibles. Aquestes varien des de la S fins a la XL. El preu del tèxtil de Lefties és igual per a tots els colors, 27,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.