Decathlon

Arrasa a Decathlon la jaqueta de menys de 25 € que protegeix de la pluja i el fred

Aquesta peça de Decathlon es convertirà en una de les opcions més interessants per a aquesta tardor

Autèntic furor amb la jaqueta de Decathlon que serà tendència aquesta tardor. Amb el fred a punt d'arribar, molts busquen peces de roba que s'ajustin a tres claus: comoditat, utilitat i preu baix. Tot i la resistència a marxar d'unes temperatures prou altes per l'època, ha arribat el moment d'adaptar la nostra roba a les estacions més fredes de l'any.

I com és evident, Decathlon compta amb peces que ens permeten fer front a les baixes temperatures. A més, la versatilitat dels seus productes permeten que siguin aptes per practicar qualsevol exercici. Aquesta vegada ha sorprès tothom amb una peça irresistible: una jaqueta que podràs dur sempre que et vingui de gust.

La jaqueta imprescindible per al fred la trobaràs a Decathlon

Ideal per a les teves excursions a la muntanya o per al teu dia a dia, aquesta jaqueta de Decathlon promet convertir-se en una peça indispensable per l'hivern. Parlem de la Jaqueta impermeable muntanya i trekking Quechua MH100. La seva principal característica és la impermeabilitat, per la qual cosa és ideal per la pluja.

Tant se val en quin lloc et trobis, la pluja pot sorprendre't en qualsevol lloc o moment i aquesta jaqueta podrà protegir-te, un benefici que no t'ofereixen totes les jaquetes del mercat.

Fotomuntatge de la jaqueta de Decathlon.
Podràs protegir-te del fred amb aquesta jaqueta. | CatalunyaDiari
 

Com que és transpirable, t'ofereix un altre avantatge irresistible: no et farà suar i sentiràs menys la calor o la humitat. Per aconseguir aquest efecte, compta amb dues obertures laterals d'una mida de 18 cm que permet una major transpirabilitat.

Els avantatges d'aquesta peça no s'acaben aquí. Aquesta jaqueta de Decathlon té 3 butxaques, dues a l'exterior i una a l'interior, que et permet portar el més important sempre amb tu.

Podràs escollir entre diferents colors

Normalment, els usuaris opten per jaquetes o abrics que puguin combinar amb tot o amb la majoria del seu armari. I per això, Decathlon ha llançat al mercat aquesta jaqueta fàcil de combinar amb altres peces.

El seu aspecte la converteix en una opció molt còmoda i accessible a l'hora de vestir. Els compradors podran escollir entre dues opcions, ja que la companyia francesa ofereix la jaqueta en diversos colors: vermell vi fosc, gris, negre, blau...

Actualment, el preu de la jaqueta varia entre la versió per a home i la versió per a dona. La jaqueta per a home costa 26,99 €. Si vols una de dona, el preu és de 24,99 €. Cal destacar que podràs aconseguir-la tant a les seves botigues físiques com a la seva pàgina web.

Altres complements per a l'arribada de les baixes temperatures

I si vols complementar la teva fabulosa jaqueta amb un complement, no pots passar per alt la motxilla de muntanya i trekking de 20L Quechua NH100. Tot i el seu nom, la veritat és que és útil tant per a la muntanya com per als dies més rutinaris.

Fotomuntatge de la motxilla de Decathlon.
La motxilla de Decathlon té una mida ideal. | CatalunyaDiari

 

És una motxilla de 20 litres 5 butxaques, per la qual cosa la podràs fer servir per al que vulguis. Com que té una esquena i uns tirants encoixinats, amb prou feines sentiràs el pes de tot allò que posis al seu interior.

Amb la intenció que sigui més manejable per als usuaris, Decathlon ha afegit una corretja al pit. Com en el cas de la jaqueta, està pensada perquè sigui transpirable, per la qual cosa compta amb dos pads a l'esquena que faciliten la ventilació.

Aquest complement de Decathlon també destaca pel seu preu. Actualment està disponible únicament per 7,99 € fins a fi d'existències. A més, compta amb una garantia de 10 anys.

Podràs escollir entre diversos colors, com el blau fosc, negre, gris tempesta, vermell, bordeus o verd blavós. Sens dubte, una varietat que et permetrà fins i tot conjuntar-la amb la Jaqueta impermeable muntanya i trekking Quechua MH100.