Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una botiga Mercadona amb dues més, una d'un perfum venut a Mercadona, Soplo, i una altra d'un perfum de Kenzo difuminat i amb un interrogant davant

Arrasa a Mercadona el perfum de 12 € que fa olor igual que un de 80 € de Kenzo

Si us agraden els perfums de luxe, però no voleu pagar un preu alt, a Mercadona tenen el clon d'un de Kenzo que costa molt poc

Els cosmètics i productes de maquillatge de Mercadona cada dia són més valorats pels clients. I és que dels supermercats que podem trobar a Espanya, és el que treu més novetats de la seva marca blanca "Deliplus".

Gairebé tots els cosmètics de la seva pròpia marca solen ser un encert, no només a causa dels seus preus baixos, també perquè alguns són clons de productes de marques de luxe.

Això vol dir que tenim al nostre abast perfums que imiten alguns de marques cares a preus de ganga, per la qual cosa és difícil anar a la secció de perfumeria de Mercadona i no portar-se'n cap a casa.

Soplo Intense de Mercadona, aroma floral i delicat

El perfum Soplo Intense dels supermercats de Mercadona es presenta en un flascó de vidre que té una mida de 100 ml. Moltes persones en parlen perquè han notat que fa olor igual que un de luxe.

Lot 'Buf intens' de Mercadona amb el perfum i una bossa de pèl amb cadena
És una colònia que, ara mateix, ve en un pack per només 12 euros | Mercadona

Es tracta d'una fragància que té una aroma molt femenina i delicada. Conté notes florals i enfustades, té tocs de vainilla, mesc blanc i fava tonka, cosa que fa que es converteixi en una aroma única i versàtil.

La colònia Soplo Intense de Mercadona és tot un boom en aquest supermercat. No només per la bona aroma, també perquè s'assembla molt a una altra fragància molt famosa. En concret, podem dir que és un clon del perfum Flower de Kenzo.

La diferència és que la durada d'aquesta última fragància perdura durant més temps i òbviament el preu és molt més elevat. Mentre que la de Kenzo té un preu d'uns 70-80 € els 100 ml, la de Mercadona la podem adquirir per només 12,50 € en un pack on a més ve una petita bossa.

Imatge de fons d'una botiga Mercadona amb dues imatges més de les colònies Solplo i Flower, de Kenzo
Molts consideren que és una imitació d'aquesta altra colònia de Kenzo | Mercadona, Kenzo, Europa Press

Per tant, si t'agraden els bons perfums, però també t'agrada estalviar diners aquesta colònia de Mercadona pot ser molt bona opció per comprar i fer servir tant en el teu dia a dia com per a ocasions més especials.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.