Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una dona traient-se unes sabates de taló de color blau

Arrasa el producte de 9 € de Carrefour que acaba amb el desordre a l'entrada de casa

L'entrada de casa teva està molt desordenada? No et perdis aquest producte que t'ajudarà en pocs minuts a mantenir-ho tot recollit

Tots tenim la casa desordenada a vegades. Més encara, sol ser habitual que l'entrada sigui una de les àrees que més ho estan, ja que habitualment arribem a casa després d'un dia estressant, deixem de banda les sabates, la bossa i les claus.

Per sort, hi ha un producte que pot ser molt útil en aquests casos…El desordre a casa pot ser causat per diverses raons, com ara la manca de temps per netejar, la manca d'organització o simplement l'hàbit d'acumular coses.

Per exemple, moltes persones tendeixen a tenir una agenda ocupada i poden no tenir prou temps per netejar i mantenir l'ordre a casa seva. També poden tenir dificultats per mantenir la concentració i l'atenció, de manera que pot ser difícil mantenir-les a casa. Els problemes emocionals també poden influir, ja que el desordre pot ser un símptoma de problemes emocionals o de salut mental, com la depressió o el trastorn obsessivocompulsiu (TOC).

D'altra banda, algunes persones tenen l'hàbit d'acumular coses i poden tenir dificultat per desfer-se de les coses que ja no necessiten. Encara que, en general, el més comú és que sigui degut a una manca d'organització.És a dir, pot ser difícil mantenir l'ordre si no es té una bona organització i sistemes per guardar i trobar les coses.

És aquí quan ens podem trobar amb un producte realment útil, a la venda a Carrefour per molt pocs diners, que seria de moltíssima utilitat a l'hora de mantenir les sabates ordenades a casa.

En què consisteix el producte que ens ajudarà a ordenar l'entrada de casa nostra, a la venda a Carrefour?

Ens trobem davant d'una opció única, veritablement fàcil d'usar, que té un disseny versàtil, per la qual cosa combinarà molt bé a qualsevol àrea de la casa. Tot i que és cert que és ideal per a l'entrada de qualsevol llar. En què consisteix?

Es tracta d'un sabater que facilita l'ordre a qualsevol casa i al nostre dia a dia, ja que permet emmagatzemar les nostres sabates quan arribem, sense necessitat de més complicacions.

Primer pla d'un parell de vambes blanques brutes
Aquest és el producte que necessites per mantenir les teves sabates ordenades | Getty Images

Disposa de 4 lleixes per col·locar qualsevol tipus de sabates, i té unes mides ideals perquè pugui integrar-se a l'entrada de moltes cases, ja que fa 62 x 19 x 62 centímetres (ample x fons/llarg x alt). Ha estat fabricat amb materials resistents, per la qual cosa per molt pocs diners podrem gaudir d'aquest mobiliari sense preocupar-nos per la seva durabilitat. El preu? Només 8,25 euros.

Com ordenar les sabates fàcilment a casa?

Hi ha diverses maneres d'organitzar les sabates a casa. Com hem vist, un sabater pot ser una excel·lent manera de guardar i organitzar les sabates. Es poden col·locar en prestatges o en compartiments per mantenir-les ordenades i fàcilment accessibles.

Les caixes són una molt bona opció de guardar sabates i mantenir-les ordenades. Es poden etiquetar les caixes segons el tipus de sabata i col·locar-les en un prestatge o armari. Per altra banda, un prestatge per a sabates és una bona idea per mostrar i desar les sabates. Es poden col·locar les sabates a prestatges i mantenir-les ordenades i fàcilment accessibles.

També, els organitzadors de sabates són petits dispositius que es col·loquen a l'interior de les sabates per mantenir-les en forma i al seu lloc. Un penjador per a sabates és, també, una bona manera de guardar les sabates i tenir-les ordenades i accessibles.

En general, és important trobar un sistema d'organització de sabates que funcioni per a tu i et permeti tenir accés fàcil a les sabates i mantenir-les en bon estat. Així doncs, el sabater de Carrefour pot ser una opció senzilla, econòmica i molt útil.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp