Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la façana de Mercadona

Idèntic a un de 200 euros: el perfum de Mercadona que arrasa en vendes a Catalunya

Fer olor de car no ha d'implicar gastar-se molts diners en el perfum

Fer olor de luxe no sempre ha de ser car. Tenim la idea que per tenir un bon perfum hem de gastar-nos una gran quantitat de diners, perquè es dona per fet que ha d'anar lligat a una gran marca. És cert, els perfums de renom sí que es caracteritzen per tenir una olor atractiva i duradora, no n'hi ha cap dubte, però això no implica que calgui gastar-se molts diners per obtenir un gran resultat.

La perfumeria de Mercadona fa anys que ho demostra traient al mercat olors que es converteixen en tendència. El seu èxit és avalat per l'alt nivell d'acceptació entre els consumidors que acaben fent-los virals.

És possible que no te n'hagis adonat. El seu preu econòmic pot semblar inversemblant tenint en compte la qualitat que es troba dins del flascó. Per això, avui et presentem un perfum que, si l'oloressis sense veure el preu, pensaries que estem parlant d'un producte molt més car.

Un perfum d'11 euros que en simula un de 200

La perfumeria de Mercadona compta als seus prestatges amb una autèntica joia de col·lecció de perfums. El seu nom és Verissime i és possible que hagis sentit a parlar-ne en algun moment perquè ràpidament s'ha convertit en un dels més reconeguts. Estan disponibles a les botigues de tota la Península.

El preu és d'11 euros, però visualment pot passar per un perfum molt més car sense cap problema. La seva olor també, i amb raó. I és que, per crear els seus perfums, Mercadona compta periòdicament amb perfumistes que han creat fragàncies per a grans firmes.

Aquesta és una col·lecció formada per quatre perfums. Dues estan pensades per a dones, i dues per a homes. Pots combinar-les com vulguis. Bé anar alternant-les depenent del dia o fer-les servir en diferents moments de l'any. Tot a la teva elecció.

Et sentiràs diferent de la resta quan la facis servir. I és que dins dels compliments que aquests perfums han aconseguit està la seva denominació de fragància nínxol. Això que significa? Amb aquesta paraula es defineixen aquelles olors pensades per a persones concretes que busquen l'exclusivitat.

1. Bright for Her

Comencem a presentar-te aquesta col·lecció amb un dels perfums pensats per a dona. Aquesta olor està pensada perquè la pugui fer servir qualsevol persona, independentment de l'edat.

És una fragància fresca en què es poden apreciar, per una banda, els tocs cítrics de la bergamota. Aquests es fusionen amb els tocs florals que proporciona la tarongina. A tots dos se suma el fons enfustat que aporta el mesc.

Foto perfum Bright for Her de Mercadona
És una fragància fresca perfecta per a qualsevol edat | GETTY IMAGES

2. Touch for Her

Aquesta fragància, també pensada per a dones, aporta elegància i sofisticació a qui se la posa. És fresca i té notes aquàtiques que li donen aquest toc delicat.

Principalment, té una fragància floral en què s'intueixen diferents matisos. Aquests són, per una banda, els freds de les fustes blanques que es barregen amb el mesc més cremós.

Foto perfum Touch for Her de Mercadona
Touch for Her és un perfum floral amb diferents matisos | GETTY IMAGES

3. Style for Him

Comencem amb el primer perfum enfocat especialment per a home. Concretament està pensat per a aquest home que vol mostrar una aparença elegant.

Novament estem davant d'una fragància amb tocs principalment cítrics, però combinats amb diferents espècies. Entre elles hi ha el pebre rosa. Així mateix, podem trobar presència de fustes ambarines juntament amb el mesc.

Foto perfum Style for Him de Mercadona
Aquest perfum està pensat per donar una aparença més elegant | GETTY IMAGES

4. Spirit for Him

Continuem per la segona fragància pensada per a homes elegants. En aquest cas, el que la diferencia és que està inspirada en els perfums més tradicionals.

Concretament, està adreçada a aquells homes que no tenen cap problema per adequar-se a qualsevol ambient. Pel que fa a l'olor, tornem a una base cítrica. En aquest perfum es barreja amb notes especiades i ambarines, les fulles de violeta i, finalment, la molsa verda.