Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

L'article més desitjat de Lidl s'esgota en tan sols dues hores a tot Espanya

La cadena de distribució alemanya ha triomfat amb la peça estrella de la seva nova col·lecció de roba

Lidl és un dels supermercats més estimats pels consumidors de tot el món. La companyia alemanya té més de 10 mil botigues distribuïdes per tot Europa, que formen part del nou imperi que ha consolidat la marca en el sector gràcies als seus baixos preus i la qualitat de molts dels seus productes.

 

Donada la seva expansió i la gran quantitat de botigues al seu servei, actualment la cadena ha decidit llançar una línia de roba limitada. La col·lecció de moda de Lidl és la gran novetat, si considerem que a Finlàndia, Alemanya, Anglaterra i França es van produir cues a les botigues físiques i virtuals de la cadena.

 

La peça estrella de la col·lecció de Lidl

La nova càpsula en tendència de roba, anomenada 'Flow Cost', va sorgir de la idea que els preus més econòmics no estiguessin renyits amb el 'flow', que en aquest cas podríem traduir com a 'actitud'. No obstant això, de tota aquesta línia, sense dubte, la peça més esperada han estat les sabatilles més virals de l'any.

 

 

Les 'sneakers' en què Lidl va decidir plasmar els colors oficials del logo (groc, blau i vermell) han aconseguit triomfar a tot Europa, tant, que a eBay en alguns casos es van subhastar per un mínim de cent i fins a més de vuit-cents euros.

 

 

A Espanya, les 'sneakers' de Lidl van arribar a les botigues amb el preu de 19,99 euros en edició limitada. Aquestes vambes es van distribuir més tard a Espanya amb l'objectiu de dur a terme la tècnica de màrqueting d'exclusivitat i així fer que les vambes siguin considerades les sabatilles de l'any. El fet que les sabatilles no es trobessin per cap costat va fer que es convertissin en un autèntic objecte de desig, i quan es van posar a la venda aquest passat 14 d'octubre, es van esgotar en menys de tres hores.

 

 

A hores d'ara, la cadena de distribució ja ha anunciat que les icòniques 'sneakers' de Lidl tornaran a estar disponibles el pròxim mes de desembre, aquesta vegada en totes les seves botigues físiques d'Espanya i amb moltes més unitats.

 

El mercat del calçat casual ha augmentat exponencialment el seu valor a través de les subhastes en línia, posicionant-se en el sector del luxe. De fet, segons Statista, la facturació d'aquest sector passarà dels 62.500 milions de dòlars registrats el 2017, a gairebé 98.000 milions el 2024. Actualment, les 'sneakers' són una peça de moda, la fama ha seduït totes les principals marques del sector. Des de Louis Vuitton, a Prada, passant per Gucci i Balenciaga, amb preus que superen el miler d'euros.