Primer pla d'un cartell d'Amazon

3 articles curiosos (però útils) que pots comprar a Amazon per menys de 22 euros

Són 'gadgets' útils que faran el teu dia a dia més fàcil

Amazon té 3 articles curiosos que t'encanten i, a més, estan per menys de 22 euros. Quan vam entrar a comprovar els milers de productes que podem trobar al catàleg d'aquesta plataforma en línia, sovint ens trobem amb articles que ens sorprenen perquè no coneixíem la seva existència.

I, quan això passa, ens encanta parlar-vos d'ells perquè pugueu descobrir-los (si no els coneixeu ja). Per això, avui us portem 3 d'aquests articles que són peculiars però molt útils.
 

Escriptori plegable multiús

Sí, heu llegit bé: Amazon té un escriptori plegable multiús que és ideal gràcies a la quantitat de coses que pots fer amb ell. Segons explica Amazon, aquest article pot utilitzar com a suport per a portàtil, com a taula d'escriptori, taula d'esmorzar, safata de llit, llit de viatge, per llegir, taula de pícnic, per al portàtil, per utilitzar a l'oficina, com escriptori infantil ... I per a tot allò que imaginis.

A més de ser com una mena de 'mini' escriptori, també compta amb un espai d'emmagatzematge addicional sota de la seva superfície. Dins d'ell, podràs guardar tota mena de material com bolígrafs, papers o estris per al treball o l'estudi. A l'ésser plegable, és molt fàcil guardar-lo en qualsevol racó de casa teva, així com transportar-lo fins al teu lloc de treball o estudi.

Aquest escriptori plegable té una puntuació de 4,2 estrelles sobre 5, i compta amb gairebé 4.700 valoracions a Amazon. Té un preu de 19,99 euros. Què et sembla?

Bombeta multicolor amb Wi-Fi

Havíem vist moltes bombetes LED de colors; de fet, cada vegada estan adquirint més fama, igual que les llums LED petites que serveixen per decorar l'habitació. Però el particular d'aquesta bombeta LED és que és intel·ligent.

És una bombeta de 9W que equival a les bombetes incandescents tradicionals de 90W. A més d'estalviar diners en les factures, també estalviareu un 85% d'energia, segons Amazon. És ideal per decoracions d'interior, festes d'aniversari, bars, museus ... A més, és compatible amb Alexa.

Aquesta bombeta multicolor ofereix 16 milions de colors, i el seu aspecte es pot canviar de manera instantània. Tots els colors es poden ajustar per adaptar-se a les teves necessitats. A més, pots configurar fins a 8 escenes perquè s'adaptin als teus plans habituals, com dormir o llegir. Així mateix, també es poden configurar horaris, tant diàriament com setmanalment.

Des del teu telèfon o 'tablet' podràs controlar aquesta bombeta tan màgica, apagant o encenent, a través de l'aplicació 'Smart Life'. Aquest producte té una puntuació de 4,3 estrelles sobre 5, i compta amb més de 2.100 valoracions. Té un preu de 15,99 euros a Amazon.
 

Endoll intel·ligent amb WiFi

Aquest altre aparell també ens ha cridat especialment l'atenció. Es tracta d'un endoll que pot arribar a programar aparells com llums o ventiladors a través de l'aplicació 'eHomeLife'.

Compta amb un control remot per poder controlar els endolls intel·ligents des de qualsevol lloc, i és compatible amb iOS i Android. A més, també és compatible amb Alexa i Google Assistant i, segons explica Amazon, és ideal per a les persones grans o amb mobilitat reduïda. Funciona amb qualsevol encaminador Wi-Fi de 2,6GHz o de doble banda. Aquest endoll té un preu d'11,99 euros, i de 19,99 euros si vols dues unitats.