Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl arrasa amb els 5 aparells 'vintage' que ara tothom vol tenir a la cuina

Són articles útils i, a més, preciosos

Lidl ha posat a la venda una col·lecció de cuina estil 'vintage' que ens ha robat el cor. La companyia alemanya se les ha enginyat perquè estiguem atents, cada setmana, a les novetats que llança en la seva secció 'basar', on podem trobar articles de tota mena i a preus molt assequibles.

Però, sens dubte, una de les seccions que més èxit té és la de cuina, on hi ha una gran varietat de productes que a tots ens agradaria tenir a la nostra llar. A més, aquests aparells i articles de Lidl solen arrasar en vendes, generant que alguns es tornin gairebé impossibles d'aconseguir, com el robot de cuina Monsieur Cuisine o la panificadora.

Doncs bé, Lidl, aquesta vegada, ha llançat una col·lecció d'articles de cuina que no poden ser més adorables i útils. Per això, hem pensat que potser us podrien interessar. Així que, anem al gra: aquests són els 5 articles de cuina 'vintage' de Lidl que triomfaran.

Batedora de got

Un dels productes d'aquesta col·lecció és la batedora de got de 600 W. Es tracta d'un aparell que compta amb un potent motor i amb 5 nivells de velocitat, a més d'un botó 'turbo'. Aquesta batedora és ideal per preparar batuts, sucs, gel picat... Està disponible en color blau, gris i rosa, i totes les peces desmuntables d'aquesta batedora es poden ficar al rentaplats. Aquest article té un preu de 29,99 euros i només es pot comprar en línia a la pàgina de Lidl.

Fotografia del producte de Lidl, octubre de 2020
Aquests aparells, a més d'útils, són preciosos | Lidl

Microones Candy

Un altre dels articles que formen part d'aquesta col·lecció 'vintage' de Lidl és el microones Candy de 700 W. Aquest aparell compta amb la funció de descongelació, d'inici ràpid i de bloqueig de seguretat per a nens. Serveix per escalfar, coure i descongelar, indica l'hora, té pantalla LED i compta amb 8 programes automàtics i 5 nivells de potència. És de color blau i contrastarà a la perfecció amb els altres articles d'aquesta col·lecció tan 'top'. El producte té un preu de 59,99 euros i només es pot comprar en línia a la pàgina web de Lidl.

Fotografia del producte de Lidl, octubre de 2020
Deixa que aquest microones, a més d'escalfar els teus plats, decori la teva cuina | Lidl

Torradora Candy

Amb aquesta torradora, estem segurs que començaràs el dia amb bon peu. I és que el seu estil 'vintage' és tan bonic que no tindràs més remei que posar-te de bon humor quan la vegis. Aquesta torradora de Lidl disposa de 3 botons per descongelar, mantenir i rostir, a més del control de bronzejat electrònic, entre moltes altres característiques. Està disponible en color blau, crema, gris i rosa per 19,99 euros, i es pot comprar en línia a la pàgina de Lidl.

Fotografia del producte de Lidl, octubre de 2020
Ideal per als teus esmorzars, berenars o 'snacks' | Lidl

Processador d'aliments

Aquest aparell de Lidl compta amb un potent motor de 600 W, a més de 8 velocitats i un braç giratori amb botó de desbloqueig per canviar els accessoris. Aquest processador d'aliments serveix per pastar, batre i barrejar, i està disponible en un color blau ideal per combinar-lo amb els altres articles d'aquesta col·lecció 'vintage' tan especial. Es pot comprar per 54,99 euros a la pàgina web de Lidl.

Fotografia del producte de Lidl, octubre de 2020
Amb aquest processador podràs elaborar plats de forma més ràpida i còmoda | Lidl

Frigorífic Candy

Si el que necessites és un frigorífic, per què no fer-te amb un estil 'vintage'? Cada vegada que vegis aquesta nevera et sentiràs dins de la pel·lícula Grease. Es tracta d'un frigorífic amb capacitat útil de 121 litres, i compta amb regulació mecànica de la temperatura en 7 nivells. Disposa de 3 safates de vidre i un calaix i amb 3 balcons i ouera amb capacitat per a 8 ous a la porta. Aquest article té un preu de 199,99 euros i només es pot comprar en línia a Lidl.

Fotografia del producte de Lidl, octubre de 2020
El frigorífic perfecte existeix: és aquest | Lidl