Lidl

El banyador miracle de Lidl que redueix fins a 2 talles: autèntic furor aquests dies

Prepara't per lluir una figura més estilitzada aquest estiu a la platja o a la piscina

Encara no ha començat l'estiu, però no implica que en alguns llocs ja hagi començat la temporada de platja. En altres llocs, les altes temperatures puntuals també han facilitat que hi hagi persones que ja hagin fet el primer bany d'aquest any.

Però la preparació per anar a la platja ve de fa mesos. Són moltes les persones que volen estar perfectes per lluir una figura estilitzada. La coneguda com a 'operació biquini' és seguida per molta gent que vol presumir de cos de cara a la temporada més calorosa de l'any.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Que ho aconsegueixin o no, depèn de si se senten més o menys còmodes en vestit de bany. Això afecta especialment les dones, que no sempre se senten a gust amb el banyador o el biquini. Encara que sí que és veritat que el que és idoni és que cada persona s'accepti tal com és, no es pot obviar que això existeix.

Els gimnasos, els centres d'aprimament i fins i tot les botigues que tenen productes per perdre pes ho noten i molt. Es busca un suposat ideal de bellesa de cara a posar-se roba de bany a la platja o a la piscina.

Foto de l'exterior d'un supermercat Lidl.
Lidl compta amb una nova secció amb productes per a la temporada d'estiu. | Getty Images

Lidl t'ajuda a baixar dues talles al banyador

Ja estem en temporada pràcticament de platja. Per això mateix, als supermercats ja comencen a aparèixer passadissos dedicats a tot allò que és necessari per a aquesta època de l'any. Lidl no ha volgut ser menys i a la seva pàgina web ja pots veure una secció dedicada íntegrament a aquest tipus de productes.

També van arribant a les botigues físiques, concretament a la secció de basar, però sempre és més senzill que puguis mirar tot el seu catàleg a través del seu apartat online on es troba complet. Allí podràs trobar un article en concret que interessarà a aquelles dones que volen millorar la seva figura de cara a l'estiu.

No es tracta d'una peça ampla que dissimuli els complexos. Tot al contrari. L'article que té Lidl a la venda i que està sent tot un èxit és un vestit de bany que promet reduir fins a dues talles. D'aquesta manera, la figura serà molt més estilitzada sense necessitat de productes o de dietes.

A més, la dona que el porti no se sentirà angoixada. Té la mateixa comoditat que qualsevol peça de roba. Això sí, amb la peculiaritat que pot camuflar tot allò que volem que a l'estiu no se'ns noti.

Foto del banyador de talles grans de Lidl.
El nou banyador de talles grans de Lidl té un efecte estilitzant. | CatalunyaDiari

El vestit de bany de la temporada costa menys d'11 euros

Aquesta peça de bany està destinada per a dones de talles grans. La pots trobar entre tots els articles disponibles a la secció de biquinis i banyadors. Això sí, el seu efecte estilitzant fa que destaqui per sobre de la resta per aquest plus que ens aporta.

Està sent tot un èxit i una part d'aquesta culpa la té el preu pel qual està a la venda. Ara mateix, el pots adquirir per només 10,99 euros. A més, tens la possibilitat d'escollir entre un assortiment de colors per triar aquell que et queda millor amb el teu color de pell o el que més t'agradi.

Pel que fa a les talles disponibles, el pots comprar entre la 46 i la 50. En totes veuràs el seu disseny elegant amb un escot i un efecte estilitzant que afavoreix la persona que el porta. Està fabricat amb polièster i compta amb unes copes suaus integrades i una cinta elàstica sota el pit per a una subjecció segura.

Amb aquest article de Lidl ja no hi haurà excuses per no fer servir banyador aquest estiu. Amb ell et sentiràs maca i estilitzada per un preu molt econòmic. Per això mateix, el nostre consell és que l'aconsegueixis abans que s'esgoti.