Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un noi prentent-se un got de batut verd

El batut verd que has de prendre a l'esmorzar per cremar la grassa i perdre la gana

Aquest nutritiu i deliciós batut és ideal per prendre per esmorzar si vols perdre pes

Actualment, tenir cura d'un mateix ha adquirit una importància força inesperada a les nostres vides. Reduir els aliments processats, iniciar una dieta basada en vegetals, batuts verds i sucs de vegetals són algunes de les opcions més populars per assolir aquest objectiu.

 

Avui dia, una de les opcions més populars és incloure batuts o sucs verds a la dieta diària. I això és degut als importants beneficis que els vegetals verds brinden a la nostra salut.

 

Per aquest motiu, els batuts i sucs verds poden acabar convertint-se en opcions nutritives molt adequades. Sempre que, és clar, tinguem alguna cosa molt important present: cap batut ni suc suposa millors beneficis que menjar-se la verdura sencera.

Quin és el millor batut verd que podries prendre per esmorzar?

Doncs és un exquisit batut verd de pinya i kiwi, dues fruites molt aclamades. Aquesta beguda és una barreja única, plena de vitamines i minerals, que pot ser molt útil en dietes d'aprimament.

Imatge d'un batut de pinya, kiwi i coco
Aquesta opció pot ser deliciosa alhora que nutritiva i refrescant | Getty Images

Especialment pres per esmorzar, és una opció interessant com a beguda diürètica. Un fet que se sustenta en la utilitat per eliminar els líquids que s'han pogut acumular durant la nit.

 

Totes dues fruites, a més a més, són molt riques en fibra. Per exemple, el kiwi és una fruita coneguda i reconeguda per les seves diferents qualitats contra el restrenyiment. En el cas de la pinya, a més, proporciona sacietat. Per això, combinada amb el kiwi, ajuden a reduir la gana que puguem sentir.

 

Per tant, si els combinem en un deliciós batut, obtenim una exquisida beguda refrescant. Que, a més de fresca, ens aportarà gran part de l'energia que necessitarem durant el dia.

Com fer aquest deliciós batut verd

Per elaborar-lo, necessites l'equivalent a mitja tassa de pinya, tallada preferiblement a quadradets, a més d'un kiwi i un got de llet de coco. I si ho vols prendre fred, una mica de gel.

 

Un cop tallades les fruites a trossets,introdueix-los al got del processador d'aliments, i tritura-ho tot molt bé. La consistència del batut sempre podrà dependre de com t'agradin els batuts. Processades les fruites, podràs afegir-hi la quantitat de gels que prefereixis.

 

Un dels principals avantatges dels batuts verds és la seva dinàmica saludable, que ajuda a incloure fruites i verdures a la nostra dieta diària sense gaire esforç.D'aquesta manera, tenim l'oportunitat d'utilitzar tots els nutrients que ens ofereixen les fruites i verdures de forma conscient i natural.

 

A més a més, hem de tenir en compte que els batuts verds s'elaboren principalment de fruites i verdures fresques.Això sí, també tendeix a ser força habitual afegir-hi altres ingredients i aliments que poden ser de moltíssima ajuda a l'hora d'enriquir al màxim qualsevol beguda.

 

És el que passa, per exemple, amb les llavors (com la llinosa o el sèsam), la civada, fruits secs o les espècies. Fins i tot líquids com l'aigua de coco, que també proporciona una aroma deliciosa.

Què ofereixen els batuts verds?

Com suggereixen alguns especialistes, es recomana que els batuts verds siguin consumits preferiblement al matí, abans d'altres àpats.D'aquesta manera, és molt més senzill per a l'organisme assimilar els nutrients que contenen.

 

Un altre dels beneficis és que el contingut en nutrients pot ser útil a l'hora d'ajudar el cos a eliminar elements tòxics, a part d'eliminar les impureses. També estimulen el metabolisme i són una opció perfecta per enriquir qualsevol dieta.