Imatge de diversos tipus de te a sobre d'una taula de fusta blanca i una tassa d'infusió

La beguda per aprimar-se ràpid amb la qual perdràs panxa en només dues setmanes

Si vols lluir un ventre pla, prepara't aquesta beguda que t'ajuda a perdre pes

Perdre pes és un dels objectius més perseguits. Encara que aprimar-se és una carrera de fons en què influeixen molts factors, a l'hora de perdre pes, el més important és fer un dèficit calòric, així com seguir una alimentació saludable. La pràctica habitual d'exercici i el descans també en són claus principals.

Tot i això, si busques accelerar el mètode amb un suplement natural, sempre pots preparar-te infusions a casa. A més, a part de senzilles, notaràs els resultats en molt poc temps.

▶️ Vídeo del dia

La infusió que t'ajudarà a aprimar-te en poc temps

Són moltes les infusions i tes que pots fer servir per aprimar-se. A més, cadascuna pot tenir beneficis que d'altres no tenen. Per això, hem trobat la infusió exacta per perdre el greix de la panxa.

Una persona beu un te calent en una tassa.
Amb aquesta infusió notaràs resultats en dues setmanes | Getty Images

Per dur-la a terme, l'únic que necessitaràs és pell de mandarina, una mica de pinya i gingebre. El que aconseguiràs amb aquesta beguda és perdre pes pel fet que potencia la crema de calories, per la qual cosa aconseguiràs aquest dèficit calòric amb més facilitat.

A més, es tracta d'una infusió alta en fibra, la qual cosa es traduirà en una sensació de sacietat més gran i en una disminució de la gana. A la llarga, sentiràs menys temptacions a l'hora de picar.

Una altra de les seves característiques és que us ajudarà a regular el trànsit, acabant amb els molestos problemes de restrenyiment.

Finalment, aconseguirà reduir la teva panxa en tan sols unes setmanes. De fet, en tan sols quinze dies començaràs a notar els resultats. Per això, cal prendre-la diàriament.

Quines propietats té aquesta beguda increïble per perdre pes?

Tots aquests beneficis anteriors es donen gràcies a diverses propietats que tenen els ingredients d'aquesta infusió.

Per començar, el gingebre és el que aconsegueix aportar la fibra necessària. A més, també destaca pel seu poder diürètic, detox i per ser baix en calories. D'aquesta manera, elimina líquids mentre aporta grans dosis de vitamina C a l'organisme.

Gingebre
Ingredients com el gingebre i la pinya ajuden a aprimar-se gràcies a les seves propietats | Getty Images

En el cas de la pinya, les propietats es tradueixen en una gran capacitat per acabar amb la retenció de líquids. De fet, és un dels aliments més utilitzats en dietes orientades a aprimar-se. D'altra banda, és capaç de reduir la cel·lulitis i compta amb una molt baixa quantitat de calories, cosa que la fa ideal a l'hora de perdre pes.

Aquesta infusió per aprimar-te la pots prendre a qualsevol hora

En el cas d'aquesta infusió, la pots prendre tant al matí, tan sols aixecar-te, com després d'algun àpat. No obstant això, notaràs més els seus efectes si la comences a consumir abans de ficar-te al llit. La raó és que, quan dormim, el cos s'està reparant molt més que al llarg del dia, ja que gairebé no ha de gastar energia en altres funcions.

Això fa que, en dormir, l'organisme tingui la capacitat d'aprimar-se de manera més efectiva. Sobretot, si us ajudeu amb complements útils i pràctics com és el cas d'aquesta beguda.

Infusió
Prendre aquesta infusió abans d'anar a dormir potenciarà els seus resultats | Getty Images

Entre altres coses, beure aquesta infusió de nit podrà estimular l'activació del metabolisme i ajudar a perdre greix. Així, estaràs aconseguint el teu objectiu abans del que penses.

Com veus, preparar una beguda efectiva per aprimar-se és molt més senzill del que sembla. Sigues constant i notaràs la diferència en tan sols dues setmanes.