Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior

La beguda de Mercadona que aprima a l'estiu i només val 0,75 €: sabor únic

S'ha convertit en una de les begudes vegetals més venudes

Buscar productes saludables cada cop és més comú, ja que moltes persones s'apunten a consumir aliments sans. La millora del tipus de vida, incloent-hi la pràctica esportiva i una dieta equilibrada, fan que aquests productes siguin un requisit indispensable per a aquesta manera de viure.

D'altra banda, tenim les persones vegetarianes i veganes. En tots dos casos, sobretot en el segon, hi ha limitacions a l'hora de poder triar què consumir. Per això mateix, el mercat també s'ha volgut anar adaptant a aquesta forma de vida que té un nombre de seguidors que cal tenir en compte.

Mercadona sempre vol estar a l'avantguarda del mercat. Per això mateix, si avui dia està de moda consumir productes saludables, la cadena en té. Igualment, també incorpora nombrosos productes que poden ser consumits per persones vegetarianes o veganes.

Recentment, la cadena ha tret a la venda una beguda que s'ha posicionat ràpidament entre els articles més venuts. Tot i que està enfocada cap als vegetarians i vegans, la veritat és que agrada a tothom que li ha donat l'oportunitat.

Primer pla del logo de Mercadona
No et perdis aquesta novetat que triomfa a Mercadona | Mercadona

Aquesta nova beguda està feta a base de soja

En molts casos, els productes de soja fa temps que han substituït els lactis. Per això hi ha tantes novetats en aquest sentit. Aquesta és una beguda de soja que està enriquida amb calci i vitamines. A més, podem comprovar al seu envàs que conté un 0 % de sucres afegits.

És important destacar els components de la fórmula, concretament les vitamines. Trobem vitamina B12, B2 i D. A això cal sumar-li que té una gran presència de calci, juntament amb minerals essencials. Per això mateix, també és beneficiosa per a la nostra salut.

Pel que fa a la soja, s'ha fet amb una selecció de les millors faves de soja no transgèniques. Aquestes han estat cultivades de forma orgànica, és a dir, no s'han fet servir productes químics durant aquest procés.

És perfecta per a dietes, ja que només té 32 calories per cada 100 ml de producte. Així mateix, amb prou feines en conté 1,9 grams de greixos. D'aquí que no sigui quelcom destacable i faci que la beguda sigui una de les menys calòriques que hi ha a la botiga.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i la beguda de soja de la marca Hacendado
La beguda de soja de la marca Hacendado costa només 0,75 cèntims | España Diario TIPS

Té nombrosos beneficis per a la salut

Si conèixer la seva composició no et val per comprar-la, segur que un cop coneguis tot el que pot aportar al teu organisme la teva opinió canvia. I és que aquest es veurà reforçat gràcies al consum d'aquesta beguda, però no només això.

La soja contribueix a la millora del sistema circulatori, a més que enforteix els ossos per prevenir l'osteoporosi. Així mateix, contribueix a la disminució del colesterol.

Si sou diabètics, esteu d'enhorabona. Com ja t'hem dit, no conté cap mena de sucre addicional. És a dir, té el propi que puguin tenir els ingredients, però en cap moment de la seva fabricació se n'hi afegeix. Paral·lelament, ja que no conté llet, pot ser consumida pels intolerants a la lactosa.

Tots aquests beneficis en un producte que està a la venda, tant a la pàgina web com a la botiga física, per tan sols 0,75 euros. Ve en un format d'1 litre i es recomana que es guardi en un lloc sec. Un cop obert, ha d'estar a la nevera.

A l'envàs també s'hi indica que abans de prendre-la és bo que s'agiti, així el producte quedarà homogeni. Un altre consell que es dona pel seu consum és que se serveixi ben fred per potenciar el seu sabor.