Muntatge amb una infusió de fons i mig cos d'una dona amb uns pantalons que li queden grans

La beguda natural per acabar amb la cel·lulitis i perdre pes de manera sana

Amb una aroma única, aquesta beguda depurativa i desintoxicant serà ideal per a la tornada a la rutina

Tots volem aprimar-nos de forma saludable i sense efecte rebot, a més de reduir la cel·lulitis i el volum. I encara que hi ha moltes opcions miraculoses que en realitat no funcionen, hi ha una beguda natural que pot ser útil per acabar amb tots aquests problemes. És una opció amb múltiples beneficis per al teu organisme i que t'ajudarà a assolir els teus objectius.

Amb la tornada a la rutina, les aspiracions de canviar hàbits i reprendre un estil de vida més saludable tornen a florir. Entre les metes més comunes, es troba la cerca per assolir un pes adequat i desfer-se de la cel·lulitis que podria haver sorgit durant els mesos d'estiu.

Tanmateix, és crucial abordar aquest objectiu de manera assenyada i realista, evitant caure a les trampes de les dietes extremes que poden conduir a un efecte rebot perjudicial per a la salut.

És aquí quan ens trobem amb una beguda natural que podem afegir a la nostra dieta i que és una opció deliciosa per consumir diverses vegades al dia. Quina és i en què consisteix? Continua llegint.

Muntatge amb una dona fregant-se les cames i un cercle amb una infusió en una tassa
Descobreix la infusió que t'ajudarà a acabar amb la cel·lulitis | Pexels, Langan

Quina és la beguda natural útil contra la cel·lulitis i per perdre pes?

La infusió de poma i canyella és una beguda molt fàcil de preparar, només necessites una poma, una branca de canyella i aigua. Te la pots prendre calenta o freda, segons l'època de l'any i la teva preferència.

L'ideal és que la consumeixis als matins, en dejú, per aprofitar-ne al màxim les propietats i, ja que parlem dels seus beneficis, aquí en van algun:

1. És una beguda antioxidant  

Tant la poma com la canyella són aliments rics en antioxidants, que protegeixen les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures. Els radicals lliures són molècules inestables que es generen per factors com l'estrès, la contaminació o el tabac, i que poden provocar malalties com ara el càncer o l'envelliment prematur.

En prendre aquesta infusió, estaràs prevenint aquestes malalties i millorant l'aspecte de la teva pell. Ja que els antioxidants també estimulen la producció de col·lagen i elastina, que són les proteïnes responsables de la fermesa i elasticitat de la pell.

2. És una beguda digestiva  

Aquesta infusió afavoreix el procés digestiu, alleujant problemes com l'acidesa, els gasos o el restrenyiment. La poma conté pectina, una fibra soluble que ajuda a regular el trànsit intestinal i eliminar les toxines de l'organisme.

La canyella, per la seva banda, té propietats antiinflamatòries i antibacterianes, que combaten les infeccions i les inflamacions del tracte digestiu. A més, estimula la secreció de saliva i sucs gàstrics, cosa que facilita la digestió dels aliments.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

3. És una beguda saciant

Si vols aprimar-se, és important que no passis gana ni tinguis antulls de dolços o aliments poc saludables. La infusió de poma i canyella t'ajudarà a controlar la gana, ja que tant la poma com la canyella tenen un efecte saciant.

La poma t'aporta fibra i aigua, que et fan sentir ple durant més temps. La canyella, a més, regula els nivells de sucre a la sang, evitant els pics d'insulina que provoquen ansietat per menjar.

4. És una beguda diürètica

Una altra forma d'aprimar-te i reduir la cel·lulitis és eliminar l'excés de líquids del cos. La retenció de líquids és un problema molt comú, sobretot en les dones, que és degut a factors com el sedentarisme, el consum excessiu de sal o els canvis hormonals.

La infusió de poma i canyella t'ajudarà a combatre aquest problema, ja que té un efecte diürètic que afavoreix l'eliminació de líquids a través de l'orina. Així, estaràs depurant el teu organisme i reduint el volum i la inflor.

Com veiem, la infusió de poma i canyella és una beguda natural per eliminar la cel·lulitis i perdre pes de manera sana. Tot i això, recorda que no es tracta d'un producte miraculós ni substitutiu d'una alimentació equilibrada i un estil de vida actiu.