Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

Lidl fulmina fins a 5 productes de les botigues al setembre: ja no els trobaràs

Les grans cadenes de vegades retiren productes, tot i ser un èxit

De tant en tant, les grans cadenes de supermercats que tenim al nostre país ens sorprenen negativament amb alguna de les decisions. A més a més, el pitjor de tot és que no sol ser res esperat ni avisat, sobretot quan es tracta d'alguns productes que han decidit deixar de vendre.

En aquests casos, sol ser el boca a boca dels clients el que es fa ressò del succés. Aquests són els que s'adonen que els productes que habitualment solien comprar ja no estan disponibles. Normalment, utilitzen les xarxes socials per preguntar si es tornaran a posar a la venda o s'han retirat definitivament.

En aquest cas, les males notícies han arribat de la mà de Lidl. La cadena de supermercats alemanya ha decidit retirar al llarg d'aquest estiu cinc productes que tenia als prestatges. A més, aquests no estan a cap secció en concret, sinó que pertanyien a diferents llocs de la botiga.

Això ha agafat per sorpresa molts clients, que s'han pres la notícia amb tristesa. És una alegria veure novetats al supermercat quan hi anem. El problema ve quan ens acostumem a tenir els nostres favorits disponibles i de sobte un dia deixen de ser-ho sense avís previ.

Els 5 productes que Lidl ha volgut retirar

Pot ser que siguin dels teus favorits i que t'hagi sorprès comprovar que fa temps que no estan disponibles a la botiga quan vas a fer la compra. Per això mateix, aquí et deixarem el llistat de tots els que han desaparegut aquest estiu perquè ho tinguis en compte.

1. Rínxols de patata sabor barbacoa

Els aperitius són els reis de l'estiu, ja que són perfectes per a qualsevol pla. Sigui a la platja, a la piscina, per a una reunió entre amics… Sempre val la pena tenir-los a mà per quan ens vinguin de gust. Per això mateix, Lidl va decidir posar a la venda una varietat nova per completar el seu assortiment.

En concret dins del seu catàleg d'aperitius hi havia els rínxols de patata amb sabor barbacoa. Era una original manera de prendre aquest 'snack' i que, a més, tenia un sabor que realment agradava als clients. Molts es lamenten de no poder comptar amb ells per als seus plans estiuencs.

Muntatge de platja amb amics i snack de patates
Un 'snack' de Lidl que encantava als seus clients | Getty Images, Getty Images Signature

2. Càpsules de cafè cremós

La comoditat de les càpsules de cafè fa temps que per a moltes persones ha guanyat la partida al cafè mòlt. Per això, les varietats que trobem al mercat cada vegada són més per satisfer el millor nombre de persones. En aquest cas, a Lidl teníem a la venda càpsules de cafè cremós.

Aquestes aportaven al cafè un toc original que ens feia oblidar les millors cafeteres del mercat. La cremositat que sortia de la nostra càpsula era digna de qualsevol cafè dels millors que puguem prendre. Potser per aquesta raó es nota que ja no està disponible i es troba a faltar.

3. Cronuts

Si encara no has arribat a conèixer-los, et penediràs de no haver-ho fet fins ara, perquè quan et diguem el que són crearem una veritable necessitat. Els cronuts són una barreja de croissant i dònuts a què difícilment et podies resistir quan passaves per la secció de fleca.

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup]

És més, tan aviat com sortien del forn, ràpidament s'esgotaven per uns clients que volien ràpidament emportar-se'ls. Esperem que Lidl rectifiqui aquesta decisió que de ben segur que més d'un ha lamentat. A més, a aquesta petició ara s'hi sumen els que acaben de descobrir que existien i els necessiten.

4. Cervesa Argus 0.0

Les cerveses sense alcohol cada dia tenen més adeptes. Per això mateix, no és estrany que els diferents supermercats les tinguin a la venda. Sí que és veritat que avui dia han sorgit diferents varietats que han deixat en un segon pla les primeres 0,0 que van sortir al mercat.

Per això mateix, és possible que Lidl hagi volgut retirar-la del catàleg per donar cabuda a altres varietats que siguin més reclamades pels clients. Per això mateix, esperem que l'oferta de cerveses sense alcohol vagi en augment per a totes aquelles persones que han trobat en elles les seves favorites.

5. Panets de Baviera

Acabem aquesta llista amb un nou producte de la secció de fleca, en aquest cas et parlarem d'un pa. Aquests són els panets de Baviera que els clients han vist com desapareixien dels supermercats. Aquests eren uns pans esponjosos perfectes per combinar tant amb dolç com amb salat.