Foto d'El Corte Inglés.

Els beneficis que tenen els clients de El Corte Inglés, si gasten més de 35 euros

Aquest benefici està associat amb la nova targeta de l'establiment

El Corte Inglés ja ha anunciat el llançament de la seva nova targeta i recomana a tots els seus clients canviar la que tinguin antiga. Des de fa uns mesos es troba en ple funcionament i són molts els avantatges associats.

Es tracta d'un nou servei que la companyia ofereix als clients a través de funcionalitats actualitzades. A més, ha augmentat la llista d'opcions a l'hora de fer les compres, així com pagar-les.

L'última intenció d'El Corte Inglés és que els clients vagin fent el canvi de l'antiga a la nova targeta de manera progressiva. Per això, no dubten a comunicar els grans avantatges i beneficis que té aquest nou plàstic, ja disponible per als usuaris.

La nova targeta comptarà amb un disseny renovat

Són molts els canvis que els clients d'El Corte Inglés podran veure a la targeta. Entre ells, el primer que destaca, pel fet de ser més visual, és el seu nou disseny. En aquest cas, es tracta d'una targeta amb fons blanc i el logotip de l'empresa a la part superior esquerra.

La novetat essencial és que també s'inclou el logotip de Mastercard a la cantonada inferior dreta. D'aquesta manera, queda suprimida la banda magnètica amb què comptava la targeta anterior. En canvi, ha estat substituïda per un microxip més modern.

Aquest és el benefici extra que tindran els clients d'El Corte Inglés

L'antiga targeta ja oferia una gran quantitat de beneficis que en aquest nou model també queden recollits. És el cas, per exemple, del poder ajornes els pagaments de les compres que es duguin a terme. Així mateix, també es pot utilitzar a través de l'aplicació pròpia de l'empresa i es pot fer servir a través del telèfon mòbil.

Un dels beneficis que tindran els clients d'El Corte Inglés és poder gaudir d'aparcament gratuït. Per això, l'única condició que han de complir és la de fer una compra de més de 35 euros a la superfície on hagi estacionat el vehicle.

A quins comerços podràs fer servir la targeta d'El Corte Inglés

D'altra banda, cal destacar que la nova targeta es podrà fer servir, com l'anterior, a totes les empreses d'El Corte Inglés. És a dir, l'establiment de la marca, Hipercor, Supercor, Telecor, Bricor i Viatges El Corte Inglés.

També es podrà fer servir a Sfera, Assegurances El Corte Inglés i Òptica 2000. D'altra banda, podrà utilitzar-se en comerços adherits com les benzineres de Campsa, Repsol o Petronor.

Pel que fa a les botigues adherides, es troben Tagus, Sephora i Bip&Drive. Tot i això, també podràs trobar altres diferències amb la nova targeta, ja que permetrà fer compres en un altre tipus d'establiments.

Imatge del logotip d''El Corte Inglés'
Els clients que gastin més de 35 euros tindran pàrquing gratuït. | El Corte Inglés

La gran diferència entre l'antiga targeta i la nova

Tot i que són moltes les coses que es mantenen entre l'antiga i la nova targeta, una de les grans diferències és que, amb el nou plàstic, també podràs comprar a un altre tipus de comerços. Succeeix, per exemple, amb altres botigues alienes al grup.

D'altra banda, també és important conèixer els avantatges que ofereix sobre els pagaments. En aquest sentit, usant la targeta podràs accedir a diferents modalitats de pagament perquè fer les teves compres sigui molt més còmode i senzill, sobretot per a la butxaca.

Per exemple, la nova targeta permetrà dur a terme l'ajornament de les compres fins a seixanta dies i sense interessos. Amb totes aquestes novetats, El Corte Inglés anima els seus clients a fer-se la nova targeta per començar com més aviat millor a gaudir de tots els seus avantatges.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp