Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Forn i fulles de llorer

La raó per la qual molta gent posa llorer al forn: solució a un gran problema

Aquesta planta aromàtica pot fer que casa teva deixi de tenir males olors d'una manera realment senzilla

El llorer és una planta de sobres coneguda, per això mai no ens pot faltar a casa. Sí que és veritat que el seu ús a l'hora de cuinar és el que està més estès. Un full de llorer pot fer que els plats quedin molt més saborosos.

Però no és l'única utilitat que podem donar al llorer, ja que no podem oblidar que és una planta. Per això mateix, té propietats que ens poden ajudar a solucionar alguns problemes de salut. En aquest cas, és un gran aliat per a la grip, encara que això sí, no s'aconsella que es faci servir en embarassades o nens.

De tota manera, els seus usos no s'acaben aquí, ja que té funcions a la llar que segur que et sorprendran. Té una olor que és prou coneguda i, per això, ens en podem aprofitar. Podràs treure més partit a aquesta planta que és tan fàcil de cultivar i, a més, de trobar.

La funció que té el llorer al forn

Al forn podem preparar diferents tipus de menjars i sempre obrir-lo dóna gust. Surt l'olor de qualsevol rostit que convida ràpidament a voler tastar el plat. Però una vegada que ja hem cuinat, queden les restes per netejar.

En aquest cas, pot ser que l'olor arribi a ser no tan agradable. Per poder netejar-lo i que estigui perfecte per a futurs usos hi ha molts productes al mercat. Tot i així, potser tinguem una solució molt a prop perquè el forn quedi perfecte i tingui una olor molt millor.

En aquest punt és on apareix el llorer i les seves propietats, en aquest cas, aromàtiques. És una olor que dóna a les cases una aroma de la llar que no passa desapercebuda. Serà el teu gran aliat una vegada que ho provis perquè el teu forn faci olor el millor possible i, després, casa teva també.

Para qué SIRVEN las HOJAS de LAUREL 🌿 (Propiedades, Beneficios y Cómo Tomarla)

Escalfa llorer al forn i aconsegueix un gran ambientador

La missió del llorer al forn és ajudar-nos que les males olors desapareguin. Per això, has de seguir uns passos senzills. Veuràs com aconseguiràs que faci una olor genial i, a part, aquesta olor arribarà a tots els racons de casa teva.

En primer lloc, hauràs de netejar el forn amb qualsevol producte desengreixant. D'aquesta manera aconseguiràs deixar-lo sense cap resta de brutícia abans d'introduir el llorer per millorar l'olor. Un cop net, hauràs de posar paper de forn sobre una de les safates o reixetes.

Sobre aquest paper, hauràs de colorar els fulls de llorer que consideris, depenent de l'olor que vulguis eliminar. Després, cal escalfar el forn durant 20 minuts a 150 graus. Finalment, obre el forn, gaudeix de l'olor i posa les fulles pels racons de casa teva per fer-les servir d'ambientador.